Sport

Mascatul sef , bun la aruncarea greutatii

Ciprian Fânaru
2 iul 2010 628 vizualizări
Comisarul sef Tomita Lazar a obtinut inca o performanta pe plan sportiv. Comandantul Detasamentului de Interventie Rapida din cadrul IPJ Vrancea a cucerit medalia de bronz in proba de aruncare a greutatii.

Reusita vine pentru prima oara cind se organizeaza o astfel de proba in cadrul etapei finale a Campionatului National de Cros si Atletism rezervat cadrelor Ministerului Administratiei si Internelor. Femeile, marea majoritate din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, au luate cele mai multe premii, cel mai bun rezultat vrincean fiind cel al jandarmului Hristea Petrea, medaliat cu aur in proba de 4000 de metri. Tomita Lazar s-a aflat la cea de-a 24-a participare la finalele de atletism si cros organizate la nivelul ministerului. Ca si in anii precedenti, comisarul s-a clasat pe locurile fruntase. In 2009, acesta a obtinut locul al II-lea la proba de 100 metri plat, iar la cros 3.000 m, locul al IV-lea. O buna conditie fizica este de altfel obligatorie pentru "mascati", majoritatea practicind diverse sporturi pentru a se mentine in forma. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 19 ore, 47 minute, 31 secunde
Bravo, frate-miu !
, acum 739370 zile, 19 ore, 47 minute, 31 secunde
Foarte bine, bravo, dar asta e doar una din fatete... Mai su nt ofiteri cu performante ..in deplasare. Avem cativa in misiuni externe care ne reprezinta la un nivel inalt si cu cinste...poate citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.