Sport

Tenismenul Cristian Cosma, eliminat din primul tur la nationale

Ciprian Fânaru
30 iun 2010 465 vizualizări
Jucatorul de tenis focsanean a pierdut partida din primul tur al Campionatelor Nationale de Tenis rezervate categoriei de virsta 12 ani.

Tenismenul legitimat la Tenis Club Focsani ratat calificarea in turul doi al probei de simplu a turneului de la Bucuresti. Desi era destul de bine cotat si beneficia de statutul de cap de serie numarul 15, vrinceanul a fost depasit in turul inaugural. Cel care a provocat surpriza a fost Radu Sandulescu, sportiv legitimat la CS TC Coreco Iasi. Partida a inceput bine pentru Cristian Cosma, care si-a adjudecat primul set lejer, cu 6 "" 1. Au urmat apoi doua seturi in care ieseanul s-a descurcat mai bine. Mai intii, acesta a izbutit sa intoarca situatia si sa cistige in oglinda setul al doilea, cu 6 "" 1, iar in decisiv si-a conturat victoria si accederea in turul doi dupa un echilibrat 6 "" 4. Juniorul focsanean are sansa de a se revansa in proba de dublu. Perechea Cristian Cosma/Alexandru Manole (TC Focsani/SCM Bacau), cap de serie numarul 6, va intilni, in runda inaugurala, cuplul Cristian Andreescu/Nicolae Anghel (CSS Slobozia). (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.