Sport

SMS-Sportiv

Ziarul de Vrancea
30 iun 2010 577 vizualizări
Tragatorii merg din nou in capitala

Tragatorii vrinceni vor participa la finalul acestei saptamini la o noua etapa a campionatului national. Poligonul "Iosif Sirbu" din capitala va gazdui etapa a sasea de Campionat National, intrecere destinata atit seniorilor, cit si juniorilor. In concursul juniorilor ,Vrancea va fi reprezentata de Alin Nastase si Cosmin Susu, la juniori II si Bogdan Breana, Alexandru Soldanescu - la juniori I. La seniori, Alin Moldveanu va incerca sa obtina o noua victorie, dupa ce la Cupa mondiala din Serbia s-a clasat doar pe locul 28. Dupa rezultatele obtinute pina acum, tragatorii pregatiti de Adrian Alaci au sanse mari sa obtina medalii la finala nationala care va avea loc intre 12 si 14 iulie in capitala. (Dan CHIRIAC)

Copiii de la CSM Focsani pleaca in cantonament la mare

Miine, echipele de juniori de la CSM Focsani vor pleca in cantonamentul de vara, care se va desfasura in Tabara de la Navodari. De trei ani, micii fotbalisti de la clubul patronat de Dan Dumitru fac pregatirea de vara pe malul marii, in zona de nord a litoralului. La fel ca si in anii precedenti, copii se vor antrena pe malul marii si vor sustine partide amicale cu formatiile din Constanta, respectiv Academia de Fotbal Hagi si Farul Constanta. In aceasta tabara merg peste 60 de jucatori de la clubul CSM Focsani, indiferent de grupa de virsta. (Dan CHIRIAC)


Gimnastele sint in cantonament la mare


Junioarele de la Clubul Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani sint incepind de ieri in cantonament la mare. Stagiul reprezinta si o rasplata pentru rezultatele bune obtinute la Campionatele Nationale de la Buzau, acolo unde au fost cucerite doua medalii de argint in concursurile pe echipe. Perioada 29 iunie "" 5 iulie este si una de acumulari, din care nu vor lipsi antrenamentele. Programul pe care micutele gimnaste trebuie sa il respecte pe litoral nu este unul tocmai lejer. Din meniul zilnic nu lipsesc trezitul de dimineata, alergarile sau pregatirea specifica. Fetele se vor bucura si de plaja, mare si soare, dar acestea timp de citeva ore, dupa-amiaza. La fel cum s-a intimplat si anul trecut, gimnastele vor schimba dupa aceea peisajul Marii Negre cu cel montan, urmind sa participe la un cantonament la Lepsa. (Ciprian FANARU)


Juniorii I alearga la Grand-Prix


Dupa rezultatele notabile obtinute la finalul saptaminii trecute, de catre juniorii II, atletii de la cele trei cluburi vrincene se pregatesc pentru o noua competitie nationala. Vineri, simbata si duminica, la Bucuresti, in sala de atletism din cadrul Complexului National "Lia Manoliu" se va desfasura etapa a doua a Grand-Prix-ului rezervat juniorilor I, tineretului si seniorilor. Vrancea va fi reprezentata de sportivii de la CS Unirea Focsani, CSM LPS Focsani si CSS Adjud. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.