Sport

CSS Adjud la Festivalul Handbalului Juvenil

Ciprian Fânaru
30 iun 2010 1169 vizualizări
30 de echipe sint inscrise in acest an la Festivalul Handbalului Juvenil, o intrecere devenita traditie, instaurata de CS Extrem Baia Mare si Federatia Romana de Handbal in anul 2004.

Editia din acest an se va derula in perioada 1-3 iulie si va alinia la start noua echipe din judetul Maramures. Din program nu lipsesc nici intilnirea oficialilor, dar nici discoteca sportivilor. Si in acest an va fi organizata parada sportivilor, care a fost anul trecut "cireasa de pe tort" a editiei. Tinerii handbalisti asteapta cu interes surprizele acestui an, tinind cont ca fiecare editie a adus ceva nou. La aceasta sarbatoare a sportului de pe semicerc nu avea cum sa nu fie invitata CSS Adjud, gruparea care uimeste de ani buni lumea handbalului juvenil prin performantele obtinute la nivel national. Au fost formate patru grupe la feminin si patru grupe la masculin. Adjudenii au fost repartizati intr-una din cele doua grupe de baieti, alaturi de formatiile Minaur Baia Mare, CSS Bacau, CSS Fagaras, CS Arctic Gaesti, AS Handsport Bistrita Nasaud si "U" Prundu Birgaului. CSS Calarasi, LPS Tg. Jiu, CSS Sibiu, Clubul Copiilor Onesti, CS Seini, AS Axiopolis Cernavoda si gazdele de la Extrem Baia Mare compun cea de-a doua grupa. In aceasta seara va avea loc sedinta tehnica, iar miine vor debuta meciurile. Vineri este programata parada echipelor pe traseul primarie - Sala Polivalenta, dar si discoteca sportivilor. Simbata, 3 iulie, se vor disputa meciurile de clasament, finala la fete si cea la baieti si desigur festivitatea de premiere. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.