Sport

Premiera in sportul vrincean

Dan Chiriac
28 iun 2010 549 vizualizări
Marasestiul vrea in liga intii de fotbal feminin

Echipa feminina a disputat un amical cu formatia de juniori de la Fan Club Steaua Marasesti

Un grup de iubitori de sport din Marasesti a decis sa infiinteze prima echipa de fotbal feminin din Vrancea. Cum in prima liga din Romania joaca doar opt echipe, FC Vrancea ar urma sa joace anul viitor chiar in prima divizie. Cei cinci care au pus bazele noii echipe sint viceprimarul Valerica Chitic, care va ocupa functia de presedinte al clubului, ajutat de Paul Dragu "" vicepresedinte, Cristinel Samoila - secretar si Andrei Irimia- director sportiv. Antrenorul fetelor va fi Viorel Voicu. Joia trecuta, echipa feminina a disputat un amical cu formatia de juniori de la Fan Club Steaua Marasesti. Mai mult de o suta de curiosi au venit sa vada primul meci cu o echipa de fete din judet. Fotbal Club Vrancea 2010 s-a constituit deja legal, a primit avizul favorabil din partea Ministerului Justitiei si asteapta acum certificatul de identitate sportiva de la Autoritatea Nationala pentru Tineret si Sport. Fetele din Marasesti se pregatesc de o luna si au mai disputat un meci amical, la Iasi, pe care l-au pierdut cu 12 -0. Este de remarcat ca in fotbalul feminin diferentele de scor sint in general foarte mari. Echipa din Marasesti intentioneaza sa se inscrie in toamna in liga intii, componentele fiind tinere din localitate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.