Sport

Judoka Feraru si Drimba au cucerit bronzul la nationale

Ciprian Fânaru
28 iun 2010 740 vizualizări
Familia judo-ului vrincean se mindreste cu noi rezultate notabile obtinute la competitiile de anvergura. Dupa tripleta de bronz care a adus celor trei cluburi vrincene tot atitea medalii in urma cu o saptamina, la nationalele U11, a venit rindul colegilor de la U13 sa urce pe podium.

268 de sportivi de la 63 de cluburi nationale s-au intrecut la finalul saptaminii trecute in cadrul etapei finale a Campionatului National rezervat categoriei de virsta sub 13 ani. Cele mai bune rezultate ale delegatiei vrincene compusa din 13 sportivi au fost reusite de doi judoka legitimati la CSM "" LPS Focsani. Locul al treilea si medalie nationala de bronz au revenit lui Alex Feraru - in limitele categoriei 30 de kilograme si lui Mihai Vrabie "" care a concurat la categoria 34 de kilograme. Diferenta de virsta dintre cei doi este de un an, Alex Feraru avind 12 ani, in timp ce colegul sau are doar 11 ani. Un rezultat bun a obtinut si Bogdan Drimba, clasat al cincilea la categoria 27 kg, in timp ce unicul reprezentant al CSS Adjud, Andrei Usturoi, a terminat pe locul al saptelea la 50 kg. Cei care ii pregatesc pe micii judoka de la LPS pentru performanta sint antrenorii Stanica Grosu, Marinel Palade, Dumitru Zisu, Iulian Surla si Razvan Lazar. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.