Sport

13 judoka lupta pentru medalii nationale la Bistrita

Ciprian Fânaru
26 iun 2010 525 vizualizări
Dupa ce saptamina trecuta colegii lor mai mici s-au intors cu trei medalii de bronz de la finala Campionatului National rezervat categoriei de virsta sub 11 ani, judoka de la Under 13 vor incerca la acest final de saptamina sa cucereasca la rindul lor cit mai multe medalii.

Din delegatia vrinceana care se va bate pentru locuri pe podiumul de premiere fac parte 13 sportivi. Cei mai multi dintre acestia, noua, provin de la CSM LPS Focsani. Astfel, la masculin se vor afla pe tatami Bogdan Drimba (27 kg), Alexandru Feraru si Laris Bors (30 kg), Mihai Vrabie (34 kg), Luigi Moise (38 kg), Cristian Bostanica si Madalin Gradisteanu (42 kg), iar la feminin vor lupta Alina Zghera (29 kg) si Ioana Badiu (48 kg). Madalin Sovaiala si Ionut Mogaldea (50 kg), dar si Mariana Savatin (40 kg) sint reprezentantii CS Unirea Focsanila finalul Campionatului National U13 de la Bistrita. Dupa etapa de zona desfasurata la Bacau, pentru finala a obtinut calificarea si Andi Usturoi (50 kg), unicul reprezentant al CSS Adjud la aceasta competitie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.