Sport

Trei meciuri in cadrul Cupei Romaniei

Dan Chiriac
26 iun 2010 617 vizualizări
Toate partidele au loc miine, de la orele 11.00

Miine dimineata au loc noi partide in cadrul fazei judetene a Cupei Romaniei. De la orele 11.00 se vor juca partidele Amicii Gugesti - National Golesti, Soimii Naruja - Viitorul Homocea si Vointa Slobozia Ciorasti - Dinamo Tataranu. Daca National Golesti porneste ca mare favorita in fata celor de la Amicii Gugesti, intr-o partida care se va juca la Urechesti, alte doua partide se anunta a fi foarte echilibrate. La Slobozia Ciorasti, echipa locala primeste vizita celor de la Dinamo Tataranu. Gazdele sint de fapt mare parte din echipa Flacara Urechesti, care in ultimile doua editii ale Ligii a patra a jucat finala campionatului. Oaspetii au prins la rindul lor play-off-ul in ultimele doua editii de campionat, astfel incit duelul se anunta deschis oricarui rezultat. Partida dintre Soimii Naruja si Viitorul Homocea se va juca, cel mai probabil, la Naruja. In ciuda distantei foarte mari dintre cele doua localitati, cei de la Naruja nu au acceptat sa joace pe teren neutru. "Cum am jucat noi la Milcovul, in turul precedent si am facut multi kilometri, asa e normal ca acum sa evoluam acasa", au motivat refuzul oficialii echipei din Naruja. Cele doua echipe s-au intilnit si in aceasta primavara, in returul Ligii a patra, iar meciul s-a terminat nedecis, 0 - 0. In faza urmatoare a competitiei, cea mai buna echipa clasata in Liga a patra va sta, in timp ce celelalte doua vor juca semifinala. Acesta se va disputa duminica, 4 iulie. Finala cupei se va juca pe 11 iulie, pentru ca patru zile mai tirziu, cistigatoarea fazei judetene sa joace in primul tur national cu CSM Focsani sau FC Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.