Sport

Dan Dumitru s-a autosuspendat din Comitetul Director

Dan Chiriac
25 iun 2010 705 vizualizări
Acesta vrea sa candideze pentru sefia Asociatiei Judetene de Fotbal, post rivnit si de alti oameni din sport

Dan Dumitru s-a autosuspendat din Comitetul Director de la CSM Focsani 2007. Decizia a fost luata pentru ca acesta sa poata candida la functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vrancea. Desi o astfel de decizie nu era obligatorie, Dumitru si-a luat masuri de siguranta pentru a nu avea surprize in momentul in care dosarul sau va ajunge la comisia de validare formata din juristul Directiei pentru Sport si delegatii mai multor echipe din Liga a patra. Daca va fi ales presedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru va fi nevoit sa renunte si la functia sa de la CSM Focsani. Acesta a anuntat ca doreste sa-si puna in slujba fotbalului judetean toata experienta pe care a acumulat-o in anii cind a fost presedinte la Energia Vulturu sau CSM Focsani. "Vreau ca dosarul meu sa fie in regula si sa nu incalc statutele si regulamentele Federatiei Romane de Fotbal si ale AJF Vrancea", ne-a mentionat Dan Dumitru. Acesta s-a implicat in fotbalul din judet in urma cu noua ani. Mai intii a investit la Energia Vulturu, echipa care a promovat in Liga a treia. Apoi, aceasta formatie a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Focsani si astfel s-a nascut CSM Focsani. Dupa ce a sustinut echipele de fotbal si futsal, Dumitru a cesionat echipa catre Primaria Focsani. In acest moment, Dan Dumitru este presedinte la CSM Focsani, club ce detine grupele de copii si juniori, exceptindu-le pe cele de juniori republicani care functioneaza pe linga CSM Focsani 2007. Pentru functia de presedinte al AJF Vrancea si-au amai anuntat intentia de a candida Stan Gheorghiu, care detine postul de 20 de ani, Stefan Brasoveanu - presedintele Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Vrancea, dar si Iulian Basturea - vicepresedintele AJF Vrancea. Pina in acest moment nici unul dintre candidati nu si-a depus dosarul. Dosarele se pot depune pina pe 1 iulie, iar alegerile se vor desfasura pe 15 iulie. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739389 zile, 20 ore, 51 minute, 27 secunde
lasa-ne bai marinar agramat
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.