Sport

Tenismenii veterani s-au duelat la Cupa George Bucuroiu

Ciprian Fânaru
23 iun 2010 594 vizualizări
Terenurile din complexul sportiv Milcovul Sud au fost la finalul saptaminii trecute gazda turneului de tenis intitulat Cupa George Bucuroiu .

Intrecerea a fost cotata cu gradul 6 FRT si s-a disputat pe sase terenuri de zgura. S-au duelat la simplu doamnele de peste 30 de ani, iar la msculin au fost meciuri pentru sapte categorii de virsta, intre ^35 si ^65 de ani. Vrincenii s-au descurcat bine, iar lucratorii din justitie sau oamenii de afaceri locali s-au facut remarcati. Executorul judecatoresc Firel Birsan, care a si sponsorizat competitia, s-a impus la simplu 45 de ani, acolo unde Virgil Straistaru a fost al treilea. Perechea Birsan "" Straistaru a urcat pe podium si la dublu, obtinind locul trei. Cristi Margel, prim procuror adjunct al parchetului local, si CatalinTudor au obtinut locul al treilea la categoria 30 "" 35 de ani. Afaceristul vrincean Doru Simiz a reusit sa ocupe de asemenea pozitia a treia la categoria ^40 de ani. Administratorul Sahara Focsani, Fanut Patulea, s-a clasat la rindul sau al treilea la ^50 de ani. Panceanul Vasile Pavel, cel care cistigase la sfirsitul lunii trecute "Seniors Federation Cup", a cistigat in proba de ^55 de ani. Intrecerea tenismenilor veterani de peste 60 de ani a scos la iveala inca doi vrinceni, Costica Robu si Dan Pavel, care au terminat pe locurile doi si trei. Carmina Paunescu din Focsani a facut echipa de primul loc cu onesteanul Roland Sorodoc la dublu mixt, tenismena din Vrancea clasindu-se prima si in proba fetelor. Cistigatorii au fost la final rasplatiti cu diplome, cupe si premii in bani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.