Sport

Calificare si nu prea ¦

Dan Chiriac
22 iun 2010 662 vizualizări
Juniorii de la Unirea Focsani au terminat la egalitate, 1- 1, cu Montana Patirlagele, dar au avut un portar prea mic in teren

Echipa de juniori A 1 de la AS FC Unirea Focsani s-a calificat in faza de zona a campionatului national de fotbal. Numai ca reusita de pe teren ar putea fi intoarsa de o decizie a Comisiei de Disicplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Joia trecuta, Unirea Focsani a cistigat cu scorul de 4 - 2 meciul jucat cu Montana Patirlagele. Duminica seara, la Odobesti, echipa pregatita de Nicolae Petrea a terminat la egalitate, scor 1 - 1. Dupa ce au ratat trei ocazii monumentale, focsanenii s-au vazut condusi pe tabela de marcaj in finalul primei reprize. Repriza a doua l-a adus in poarta celor de la Unirea Focsani pe un pusti nascut in anul 1997. Acesta l-a inlocuit pe portarul care aparase in prima repriza. Desi au egalat pina la final, focsanenii nu sint siguri de calificare. "Cei de la Buzau au contestat dreptul de joc al portarului nascut in anul 1997. Nu mi-a venit portarul titular, asa incit am decis sa-l folosesc si pe acest pusti in repriza a doua. Am inteles ca era nevoie de o adeverinta de la medicina sportiva prin care acestuia sa i se acorde dreptul de a face un efort suplimentar. Cazul va fi judecat miercuri la Comisia de Disciplina", ne-a spus antrenorul Nicolae Petrea. Daca vor primi un raspuns favorabil, cei de la Unirea vor trebui sa gaseasca bani pentru a merge la turneul de zona. "Nu ne ajuta nimeni, este foarte greu sa mergem patru zile intr-un oras strain. Si acum, la Odobesti ne-a fost greu cu baremul de arbitraj si cu plata ambulantei. Ar fi insa pacat ca performanta baietilor sa fie umbrita de lipsa banilor", a mai spus Petrea. Indiferent de decizia comisiei de disciplina, acesta a anuntat ca nu poate participa la turneul semifinal, care va avea loc intre 8 si 11 iulie la Constanta, din motive financiare. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.