Sport

Festivalul Ritm se apropie de start

Dan Chiriac
21 iun 2010 891 vizualizări
Festivalul de dans sportiv Ritm va debuta in acest an pe 3 iulie, in Tabara Galaciuc. Competitia a ajuns la cea de-a 11-a editie si va dura trei zile.

Acesta se va incheia cu spectacolul de gala ce se va desfasura la Teatrul Municipal, pe 5 iulie. Focsaniul va fi reprezentant la acest concurs de grupul "Ritm" condus de profesorul-instructor Diana Tanase. Se va concura la doua grupe de virsta, grupa mica pina la 12 ani si cea mare rezervata elevilor din clasele 5-8. In acest an, Ritm a avut citeva performante notabile. La Festivalul International de la Sinaia, grupa mica a cistigat un loc 1 si un loc 2. La Birlad, la Festivalul "Fantezii de Aur", acolo unde presedintele juriului a fost maestrul coregraf Ion Tugeanu, focsanenii au luat marele premiu si un loc 1. Ritm a prezentat cu aceasta ocazie un dans popular stilizat si un dans tematic muzical. Grupa mare a obtinut la rindul sau trei locuri intii la Festivalul "Ritm si Gratie" de la Calarasi. Dansatorii pregatiti de Diana Tanase au prezentat un dans modern, fantezie coregrafica si un dans latino. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.