Sport

Medalii de bronz nationale pentru judoka Under 11

Ciprian Fânaru
21 iun 2010 566 vizualizări
Judokanii de la cea mai mica dintre categoriile de virsta, sub 11 ani, s-au luptat weekend-ul trecut la finalele Campionatului National U11, gazduite de Techirghiol - judetul Constanta

Pe tatami au intrat cu gindul la medalii sute de sportivi care obtinusera calificarea pentru finala la etapele zonale defasurate la Bacau, Turnu Severin si Arad. Micii sportivi legimitati la cluburile din Vrancea au reusit noi rezultate importante. Medalie de bronz in limitele categoriei de greutate 42 de kilograme a cucerit Razvan Burdusel, de la LPS Focsani, colegii sai de club Riccardo Stoica si Analisa Afilipoaiei clasindu-se pe locul al cincilea la 46, respectiv 45 kg. Pe 7 s-a clasat Can Metin, tot de la LPS. Alexandru Mancu de la CS Unirea Focsani se mindreste la rindul sau cu medalia nationala de bronz obtinuta la categoria ^50 kg, in timp ce clasari pe pozitia a cincea au mai izbutit colegii sai de club Codrut Perisan si Andrei Segarceanu. Denis Bari, legitimat de asemenea la CS Unirea, a terminat competitia de la 50 kg pe locul 7. Finala campionatului national de judo rezervat categoriei U13 va avea loc la Bistrita, la sfirsitul acestei saptamini. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.