Sport

Banii pentru renovarea AJF nu au fost luati

Dan Chiriac
19 iun 2010 481 vizualizări
AJF Vrancea a solicitat Federatiei Romane de Fotbal un raspuns privind suma de 10.000 de euro pe care vicepresedintele Vasile Avram ar fi pomenit-o in Adunarea Generala Ordinara care a avut loc pe 14 iunie, la Focsani.

Atunci, Avram ar fi declarat voalat ca AJF Vrancea ar fi primit suma de 10.000 de euro pentru modernizarea sediului asociatiei. "Va comunicam ca pina in prezent nu am primit o cerere din partea dumneavoastra prin care sa solicitati suma de 10.000 de euro reprezentind sprijin financiar acordat de FRF asociatiilor judetene pentru renovare, amenajarea si intretinerea sediilor, precum si pentru dotari. De asemenea, precizam ca, neexistind o solicitare din partea dumneavoastra, nu v-am alocat suma respectiva. In cazul in care veti dori sa primiti acest sprijin financiar, va reamintim ca este necesar ca cererea sa fie insotita de o documentatie tehnica in vederea achizitionarii, construirii, renovarii, amenajarii, intretinerii sediului, precum si pentru dotari", se arata in raspunsul semnat de directorul general al FRF, Ionut Lupescu si de trezorierul Vasile Filimon. Informatia a aparut in contextul viitoarelor alegeri din asociatie, fotoliul de presedinte ocupat de Stan Ghiorghiu fiind rivnit de mai multi oameni de sport. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.