Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
19 iun 2010 487 vizualizări
Echipa de futsal premiata pentru finala Cupei

Directorul Directiei pentru Sport Vrancea, Daniel Gongu, ii va premia pe fotbalistii echipei de futsal pentru performanta realizata in urma cu cinci zile. CSM Focsani a jucat finala Cupei Romaniei, cea mai mare performanta din istoria sportului de echipa din Vrancea. Focsanenii au cedat cu 4 - 6 in fata echipei campioane, City"â„¢us Tg. Mures, dar evolutia lor a fost apreciata de toata lumea. Performanta jucatorilor urmeaza sa fie premiata de mai multi sponsori, care si-au anuntat disponibilitatea. Pina atunci, joia viitoare, jucatorii vor primi un mini-stagiu de refacere in tabara Galaciuc. "Vor fi doua zile de relaxare pe care le vom oferi jucatorilor. Totul coincide si cu ziua mea de nastere, astfel incit sarbatoarea va fi dubla", ne-a spus Daniel Gongu. (Dan CHIRIAC)


Finala la Constanta


Astazi, peste 50 de judoka de la cluburile din Vrancea vor incerca sa obtina medalii la faza nationala a campionatului national U 11 care are loc la Techirghiol, in judetul Constanta. Judoka de la CSS CSM Focsani, CS Unirea Focsani si CSS Adjud vor incerca sa obtina cit mai multe medalii pentru cluburile pe care le reprezinta. Acestia au obtinut calificarea dupa faza de zona care a avut loc la finalul saptaminii trecute la Bacau. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.