Sport

Cupa Romaniei la start

Dan Chiriac
19 iun 2010 702 vizualizări
Partidele din primul tur vor avea loc miine de la orele 11.00

Miine se disputa partidele din primul tur al Cupei Romaniei, faza judeteana. De la ora 11.00 se vor juca urmatoarele meciuri: Amicii Gugesti "" Avintul Jaristea (se joaca la Urechesti), Victoria Bordeasca "" Dinamo Tataranu, CSM Focsani juniori "" Viitorul Homocea, Vointa Slobozia Ciorasti "" AS Cimpineanca, Zorile Cotesti "" National Golesti, Unirea Milcovul "" Soimii Naruja. In sedinta de joi seara, care a avut loc la sediul AJF Vrancea, s-a stabilit ca partidele sa se dispute pe terenul echipei mai slab cotate, iar baremul de arbitraj va fi platit in mod egal de cele doua echipe. Jucatorii vor evolua pe baza de tabel si vor fi nevoiti sa aiba viza medicala. Echipele nu au voie sa foloseasca jucatori din alte judete sau din ligile superioare. Toti jucatorii vor avea asupra lor buletinul de identitate pentru a putea evolua. Derby-ul rundei de miine se anunta a fi partida de la Slobozia Ciorasti. Echipa locala, formata pe scheletul de jucatori care in ultimii doi ani au evoluat in finala Ligii a patra cu Flacara Urechesti, va primi replica celor de la AS Cimpineanca. O intilnire de foc va fi si cea de la Bordeasca, acolo unde se vor intilni doua formatii locale. Va fi si o disputa politica intre primarul pesedist Nicolae Pavel si pedelistul Banel Barbieru. Un alt meci interesant va avea loc pe stadionul "Milcovul" din Focsani, acolo unde echipa de juniori republicani va juca cu Viitorul Homocea, semifinalista campionatului din Liga a patra. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 22 ore, 6 minute, 42 secunde
Bafta, CSM! Sa castigati tot!
, acum 739392 zile, 22 ore, 6 minute, 42 secunde
rupeti tot ! :>
, acum 739392 zile, 22 ore, 6 minute, 42 secunde
am rupt jaristea in 2.cu 2 goluri inscrise de mine
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.