Sport

Andrei Arghirescu, primul loc la trofeul Sah Galati

Dan Chiriac
17 iun 2010 776 vizualizări
Sahistul vrincean Andrei Arghirescu a obtinut primul loc la Trofeul Sah Club Galati .

Acesta s-a clasat in fruntea clasamentului impreuna cu alti sase concurenti de prestigiu, toti cu 5,5 puncte. Andrei Arghirescu a reusit sa obtina patru victorii la Constandache, Vidroi, Apostol si Constantin, a remizat cu Galatanu si a cedat in fata Lucian Gilea. Ceilalti sase sahisti din fruntea clasamentului care au obtinut acelasi numar de puncte cu Andrei Arghirescu au fost Cristian-Clement Daianu, Lucian Gilea, Viorel-Adrian Ciobanu, Lucian Filip, Aurelian Ciobanu si Lucian Jugaru. Turneul a fost unul dintre cele mai puternice din tara si s-a desfasurat in sistem elvetian. Competitia s-a desfasurat pe parcursul a patru zile si a aliniat la start 66 de sahisti de la Clubul Sportiv Sah Club Galati, Clubul Sportiv Diana Galati, Clubul Sportiv Otelul Galati, Clubul Sportiv Siderurgistul Galati, Asociatia Sportiva Dacia Galati, Clubul Municipal de Sah Speranta Focsani, Clubul Sportiv Olimp Sah Focsani. Din Vrancea au mai luat parte Marius Arghirescu, Grigore Malureanu, Mihai Strimbu, Sandu Gurguiatu, Marco Sava si Bianca Banciu, toti cu rezultate bune prin care si-au confirmat titlurile, categoriile si punctajul ELO. în paralel s-a desfasurat un turneu pentru copii, la care Cosmin Vasiliu si Viviana Mihaila, ambii elevi ai lui Mihai Strimbu, au obtinut locul I la baieti 10 ani si respectiv locul al II-lea la fete 12 ani. Intr-un alt concurs, desfasurat la Braila, focsaneanul Catalin Patrascu a obtinut primul loc la Cupa Brailei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.