Sport

Prima editie a Cupei Satori a fost un succes

Ciprian Fânaru
16 iun 2010 1298 vizualizări
La intrecerea de karate au participat 500 de sportivi de la mai multe cluburi din tara u focsanenii au cucerit 54 de medalii

Competitia de karate intercluburi Cupa Satori, desfasurata week-end-ul trecut in Sala Polivalenta din Focsani, a fost un succes. Intrecerea s-a desfasurat dupa regulamentul Federatiei Mondiale SKDUN si a aliniat la start aproximativ 500 de sportivi de la mai multe cluburi din tara, printre participanti numarindu-se si membri ai lotului national de karate, sportivi cu rezultate deosebite pe plan national si mondial. In pauza dintre probele de kata si kumite, spectatorii au putut urmari o demonstratie de karate realizata de sportivii sectiei de arte martiale a CSM Focsani, dar si de campionii mondiali en-titre Daniel Fusaru, Bogdan Lipianu si Radu Todiras. "Competitia s-a putut organiza datorita sprijinului pe care l-am avut de la Primaria Focsani si Consiliul Local. Eu cred ca ne-am achitat bine de sarcini, a fost o competitie de anvergura. Niciodata nu s-a mai desfasurat in Focsani un astfel de eveniment la aceasta disciplina, la final toata lumea fiind multumita. Sportivii de la sectia de arte martiale a CSM Focsani si Satori Focsani au reusit sa cucereasca un numar de 54 de medalii in probele de kata si kumite, 9 locuri I, 16 locuri II si 29 locuri III", ne-a precizat sensei Daniel Fusaru. Pentru CSM Focsani s-au cucerit 28 de medalii iar pentru CS Satori 26 de medalii. Astfel, medalii de aur au cucerit Tiberiu Nedelcu, Stefan Alexe, Stefan Murea, Andrei Sfetcu, George Dochioiu, Madalin Enache si Mihai Ciobanu. Locul al doilea la kata si/sau kumite a fost obtinut de Petre Ionescu, Alexandru Mitu, Alexandru Nemut, Adrian Mocanu, Andrei Paraschiv, Alex Ragea, Dragos Bostanaru, Dragos Pantazica, Dorian Hircan, George Dochioiu, Irina Paraschiv, Larisa Catana, Gabriela Popovici, Dora Dumitrache si Andreea Arginteanu. Pe cea de-a treia treapta a podiumului s-au clasat Andrei Mardare, Robert Neacsu, Petre Ionescu, Alexandru Mitu, Stefan Lazar, Mihnea Stanica, Stefan Murea, Florin Nistor, Bogdan Postolache, Alex Mocanu, Leonard Ciobotaru, Catalin Tudoran, Emanuel Bors, George Panciu, George Dochioiu, Bogdan Alpreotesei, Madalin Enache, Denisa Stefan, Irina Paraschiv, Alice Ciontu, Larisa Catana, Dora Dumitrache, Paula Savin si Andreea Arginteanu. Karatistii de la CSM si CS Satori sint antrenati de sensei Daniel Fusaru - 4 dan si senpai Marius Pahoni - 1 dan. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.