Sport

Echipa de futsal, pregatire utila inainte de finala Cupei

Dan Chiriac
12 iun 2010 533 vizualizări
CSM Focsani - United Galati 4 - 4 (0 - 1), intr-o partida amicala jucata la Sala Polivalenta Echipa de futsal CSM 2007 Focsani a jucat joi seara ultimul meci de pregatire inainte de finala Cupei Romaniei care va avea loc pe 14 iunie la Tg. Mures.

Focsanenii au terminat nedecis, 4 - 4, cu United Galati. Partida a fost una de antrenament, in care focsanenii au dorit sa vada unde se situeaza inaintea finalei de luni seara. La acest joc, antrenorii Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu nu i-au folosit pe portarul Bors si pe jucatorii de cimp Ilas si Sorin Popa. Cei trei au avut mici probleme medicale, iar antrenorii au decis sa-i menajeze. Galatenii au acceptat sa fie un partener util de antrenament si in prima repriza au jucat cu portarul avansat, sistem pe care echipa din Tg. Mures il foloseste in mod frecvent. Galatenii au avut mai mult posesia, dar focsanenii nu au reusit sa inscrie in poarta parasita de golkeeperul galatean. Prima repriza se indrepta spre un 0 - 0, dar cu 39 de secunde inainte de final, Dima l-a invins pe portarul Ivanciu. Actul secund a fost mult mai spectaculos, aducind si multe goluri. Curteanu a egalat, dar galatenii au preluat din nou avantajul. Au urmat zece minute foarte bune pentru echipa focsaneana. Toader a marcat cu "spitul" de la 12 metri, dupa care Florin Sararu a reusit o faza aplaudata de cei prezenti in tribunele Polivalentei. Cu trei minute inainte de final, Gelu Vasilache a reusit primul sau gol in echipa de futsal si totul parea decis. Numai ca galatenii nu au dorit sa piarda acest joc si au fortat din plin, in ultimele doua minute. Au marcat de doua ori si au inchis tabela la un 4 - 4 care multumeste pe toata lumea. Galatenii le-au urat succes focsanenilor pentru finala de luni seara. Antrenorii Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu au jucat cu: Ivanciu - Florin Sararu, Catalin Curteanu, Valentin Toader, Cristian Munteanu, Sergiu Sava, Marius Patrascu, Sorin Mindrescu, Gelu Vasilache. Meciul a fost arbitrat de Octavian Bucataru si Marian Covaci, doi jucatori care in trecut au evoluat la echipa de futsal. Jucatorii focsaneni vor pleca miine dimineata spre Tg. Mures, acolo unde luni seara vor disputa finala cupei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.