Sport

Au pierdut la Galati dupa un penalty de cascadorii risului

Dan Chiriac
12 iun 2010 878 vizualizări
Poli Galati - FC Panciu, ieri in etapa a 34-a a Ligii a treia 2 - 1 ( 0 - 1)

Formatia de liga a treia FC Panciu a pierdut la limita partida de la Galati, dar si-a pastrat pozitia a doua in clasament dupa ce Romanul a cedat in fata celor de la Pambac. Prima ocazie a meciului de pe "Siderurgistul" i-a apartinut lui Covaci, in minutul 12, cind sutul sau in diagonala a ocolit cu putin vinclul portii adverse. Gazdele au avut citeva minute mai bune, semnind si citeva oportunitati de gol. Lovitura de cap a lui Anghel din minutul 18 a fost respinsa in corner de defensiva panceana, pentru ca sutul lui Falcaru din minutul 20 sa treaca la o palma de transversala portii lui Gordin. Portarul vrincenilor s-a opus in doi timpi sutului trimis de Radu in minutul 23. Replica pancenilor a fost taioasa, acestia deschizind scorul in minutul 34. Costin a sutat la coltul lung, portarul a respins, iar Covaci l-a invins pe goalkeeper-ul advers cu un sut plasat. Golul a inviorat putin meciul, desfasurat pe o caldura sufocanta, in prezenta citorva zeci de spectatori. Gordin a salvat din fata lui Ionut in minutul 42, pentru ca un minut mai tirziu Claudiu Mihai sa-si salveze echipa dupa ce a scos o minge de pe linia portii. Dupa pauza, galatenii au izbutit sa egaleze in minutul 55, in urma unei lovituri libere. Roman a reluat cu capul, Gordin a respins in fata, iar ganezul Agbleta, pe faza, a trimis balonul in plasa dintr-o pozitie suspecta de offside. In minutul 72, gazdele au ramas in zece oameni, dupa eliminarea lui Radu, care l-a lovit cu piciorul in cap pe Predoiu. Echilibrul numeric s-a restabilit in minutul 79, dupa cea mai controversata faza a partidei. Un contact, cum sint multe intr-un meci de fotbal, intre portarul Gordin si atacantul Danielescu, a fost considerat lovitura fara minge. Centralul l-a eliminat pe Gordin si a acordat lovitura de la 11 metri. Covaci a iesit, pentru a-i lasa locul in poarta lui Lazar, iar penalty-ul a fost transformat de Anghel, in minutul 80. Chiar daca a fost invinsa, echipa din Panciu si-a mentinut locul doi in clasament. Poli Galati a inceput meciul cu: Stoica "" Radu, Anghel, Stamate, Racovita - Serbanescu, Chiriac, Falcaru, Bahica (46 Roman) "" Ionut (54 Danielescu), Agbleta. FC Panciu a replicat cu: Gordin "" Parlac, Constantinescu (67 Ungureanu), Stan, Cl. Mihai 87 (Dutu) "" Stanciu, Stoian, Cioran, Tudor "" Covaci (79 Lazar), Costin (62 Predoiu). (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei a 34-a:


Poli Galati "" FC Panciu 2 "" 1

Gura Humorului "" CSM Focsani 0-3 MV

Rapid Suceava "" Aerostar Bacau 3 "" 1

Dunarea II Galati "" CSM Pascani 2 "" 1

Pambac Bacau "" Petrotub Roman 3 "" 2

Willy Bacau "" CF Braila 2 "" 6

Otelul II Galati - a stat

Poli II Iasi "" Ceahlaul II P. Neamt 6 "" 0


CASETA


Alegerile au loc pe 15 iulie


Asociatia judeteana de fotbal a anuntat aseara ca alegerile pentru functia de presedinte vor avea loc pe 15 iulie. Cei interesati isi pot depune dosarele, care trebuie sa corespunda cerintelor impuse de statutele FRF si AJF. Totodata, aseara, AJF Vrancea a anuntat ca barajul pentru promovare in liga a treia dintre cistigatoarele judetelor Vaslui si Braila va avea loc pe stadionul Municipal din Adjud. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.