Sport

SMS Sportiv

Dan Chiriac
10 iun 2010 500 vizualizări
Centru de Excelenta la LPS Focsani

Liceul cu Program Sportiv Focsani, sectia de rugby, primeste inscrieri pentru anul scolar urmator. Astfel, pentru clasa a IX-a, 28 de locuri sint libere la Centrul de excelenta pentru rugby. Acest centru functioneaza de mai mult timp doar la nivel de "avarie". In acest an exista promisiuni din partea autoritatilor locale ca acest centru va deveni ceea ce trebuie sa fie. Astfel, cei care vor dori sa faca rugby de performanta trebuie sa-si depuna dosarul si sa efectueze testul medical. Pe 15 iunie, candidatii sint asteptati la orele 17.00, la Stadionul "Tineretului" pentru a lua un prim contact cu antrenorii Viorel Ion, Romeo Paun si Vali Busuioc. A doua zi, de la orele 9.00, elevii vor sustine si examenul de admitere. Pina atunci, echipa de rugby U 19 de la LPS Focsani se pregateste pentru finala mica a campionatului national. Rugbistii focsaneni vor juca simbata, de la orele 17.00, la Bucuresti, cu Cleopatra Mamaia, pentru medalia de bronz. (D. C.)


Infringere identica la Buzau


Echipa de juniori D de la CSM Focsani a pierdut din nou la o diferenta de sapte goluri meciul jucat marti seara la Buzau, cu Otelul Galati. Focsanenii pierdusera si in primul meci al turneului, tot cu 7 - 0, in fata celor de la Soimii Buzau. Miine dimineata, de la orele 10.00, CSM Focsani va juca ultimul meci al zonei de la Buzau. Focsanenii vor incerca sa invinga pe CSS Slobozia pentru a evita ultima pozitie in clasament. Simbata, la Focsani va debuta zona la juniori C la care vor participa echipele Otelul Galati, Soimii Buzau, CSS Slobozia si CSM Focsani. Partidele se vor juca pe stadionul "Milcovul", simbata, duminica si marti dimineata. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.