Sport

Judoka se intrec la Bacau

Dan Chiriac
10 iun 2010 654 vizualizări
La finalul acestei saptamini, la Bacau, are loc faza zonala a campionatelor nationale de judo la categoriile U 11 si U 13. 60 de judoka de la cluburile CS Unirea Focsani, LPS Focsani si CSS Adjud vor incerca sa obtina calificarea la faza finala.

Stanica Grosu, Marinel Palade, Dumitru Zisu, Iulian Surla si Razvan Lazar pregatesc judoka de la LPS Focsani, Silviu Rentea, Gavril Dondas si Adi Moldoveanu pe cei de la CS Unirea, in timp ce de pregatirea celor de la CSS Adjud se ocupa Ionica Ciupitu si Gheorghe Balcan. Cluburile vrincene au ca obiectiv sa califice cit mai multi sportivi la faza finala, care va avea loc peste doua saptamini. Locul de disputare a finalelor va fi stabilit saptamina viitoare. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 19 minute, 44 secunde
MULTA BAFTA VA TINEM PUMNII DANUT ITI TINE MAMA PUMNII TE IUBESC SUNT MAMA LUI DANUT OPREA AM FACUT JUDOKA CU DUMITRU ZISU IL SALUT MULTA SANATATE DV SI DOMNULUI RENTEA CAMI ANTRENEAZA COPILUL citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.