Sport

Suporterii vrinceni cauta racoarea Campionatului Mondial

Dan Chiriac
9 iun 2010 530 vizualizări
u cu toate ca Romania nu participa la aceasta competitie, focsanenii vor lua cu asalt terasele din oras u vor fi organizate concursuri cu premii pentru cei care vor ghici rezultatele partidelor de la Campionatul Mondial

Iubitorii sportului rege vor urmari meciurile Campionatului Mondial din Africa de Sud, 11 iunie "" 11 iulie, in majoritatea barurilor si teraselor din Focsani. Desi nationala tarii noastre nu s-a calificat la turneul final, iubitorii fotbalului nu se dau la o parte din a urmari intrecerile de la CM. Cum terasele din oras s-au dotat cu plasme si videoproiectoare, multi barbati vor prefera "racoarea" de la terasa decit caldura din apartamente si o eventuala cearta cu sotia sau prietena care doreste sa vada un talk-show sau o telenovela. Patronii inspirati vor fixa televizoarele pe TVR1 si vor incerca sa vina cu oferte speciale pentru microbisti. Cele mai cautate partide vor fi cele de la orele 21.30.


Oferte peste oferte pentru microbisti


Doua dintre terasele din oras vor organiza si concursuri cu premii la campionatul mondial. "Va fi si un concurs in care cei care vor ghici rezultatul meciurilor vor primi din partea firmei de bere Carlsberg premii constind in minge sau sticle de bere", ne-a spus Liviu Stanica, administratorul de la Times. Aici se vor putea vedea toate partidele de la campionatul mondial. "Vom difuza toate partidele. Pe proiector doar cele de seara, pentru ca este nevoie sa fie intuneric, dar la cele cinci plasme se pot vedea toate meciurile si cele de la orele 14.30 si 17.30. Fanii vor primi cite o bere gratis la fiecare cinci halbe cumparate", a mai spus Liviu Stanica. Un alt sponsor de la Campionatul Mondial, o firma de bauturi racoritoare, va organiza concursuri in fiecare seara pe terasa Texas, din Sud. "Vom avea patru plasme amplasate pe terasa, iar la fiecare meci firma Coca-Cola va oferi premii cistigatorilor la pronosticuri sportive. De asemenea, cei de la Ursus vor organiza diferite concursuri pe perioada mondialelor", ne-a spus Andrei Enache, patronul de la Texas. Oferte speciale vor fi si la barul de la Sala Polivalenta, HT Sport. "Avem o plasma unde se vor difuza jocurile. Microbistii vor avea parte si de o oferta din partea noastra. La cinci beri cumparate vor primi o pizza din partea casei", ne-a spus Stanica Grosu, patronul HT Sport.


Mincare ieftina sau din partea casei


Microbistii vor putea gusta si din produsele oferite de localurile unde vor alege sa urmareasca meciurile. La Pensiunea Dana 2, de la Golesti, partidele vor putea fi vizionate in gradina de vara. Administratorii localului spun ca au pregatite surprize pentru clientii fideli si spera ca microbistii sa fie incintati de atmosfera de pe terasa. La Appolo Club, reducerile au fost facute pentru cei care vor veni sa vada meciurile. Astfel, patru beri Ciuc si un popcorn costa 15 lei, o cafea si un suc 6 lei, iar doua pizza 19,90 lei. Patronul Danut Raducanu a pregatit patru plasme pentru suporteri. Pe terasa Oscar, conditiile de vizionare a meciurilor sint foarte bune. "Avem un videoproiector cu latura de trei metri si sunet stereo si cred ca fanii sint incintati sa vada meciurile in asemenea conditii", ne-a spus Dan Petrea, administratorul de la Oscar. Si la Intim, iubitorii sportului vor avea ocazia sa vada mondialul. "Pe terasa Rustic vom amplasa o plasma si vom difuza toate partidele de la mondiale. Pina vineri vom pune pe hirtie si ofertele speciale care le vom prezenta clientilor", ne-a spus Catalin Andreas, administratorul Restaurantului. Meciurile de la mondiale se pot vedea si pe alte terase din oras, cum ar fi la Wasserman, Majestic, Ambasador, sau la cafenelele Dado sau Sens. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.