Sport

CSM Focsani va juca in UEFA Super Cup

Dan Chiriac
7 iun 2010 628 vizualizări
Echipa de futsal CSM Focsani a obtinut calificarea in UEFA Super Cup, dupa ce City"us Tg. Mures a devenit campioana nationala aseara

Muresenii au invins cu 5 - 1 pe Design Brasov si au devenit campioni nationali. Lunea viitoare, la Tg. Mures este programata finala Cupei Romaniei care va opune pe City"â„¢us Tg. Mures si CSM Focsani. Indiferent de rezultatul acestei partide, focsanenii sint siguri de prezenta in cupele europene din postura de finalista a cupei. Performanta istorica obtinuta de jucatorii de la CSM vine intr-un an in care greutatile financiare au pus probleme la clubul din Focsani. "Este o performanta deosebita si nu putem fi decit bucurosi. Va fi greu sa organizam partidele din cupele europene, dar vom incerca sa ne mobilizam sa o facem. Avem nevoie de o suprafata speciala, pe care trebuie sa o montam la Sala Polivalenta, dar vom incerca sa inchiriem o asemenea suprafata. Speram sa aducem echipe puternice la Focsani, iar sala sa fie plina la fiecare meci. Pina atunci ne pregatim pentru finala cupei si avem convingerea ca nu ne vom face de ris", ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei de futsal. Finala Cupei Romaniei se va juca la Tg. Mures, luni 14 iunie, de la orele 19.00. Rezultatul din acest an al echipei de futsal reprezinta cea mai mare performanta a sportului de echipa din Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.