Sport

SMS-Sportiv

Ziarul de Vrancea
4 iun 2010 578 vizualizări
Adjud-Urechesti, finala Ligii a patra

Aseara au avut loc semifinalele Ligii a patra de fotbal. In cele doua partide disputate s-au inregistrat rezultatele: Flacara Urechesti - Viitorul Homocea 1-0 si FCM Adjud - Avintul Jaristea 3-1. Finala competitiei se va juca duminica, de la orele 11.00. Azi urmeaza sa se stabileasca si stadionul unde se va disputa finala Ligii a patra. Cistigatoarea campionatului va juca pe 15 iunie, la Ianca, cu invingatoarea ligii a patra din Buzau. (D. CHIRIAC)


Simbata incepe Memorialul "Sergiu Popa"


Memoria fostului antrenor de gimnastica, unul dintre cei care au pus bazele scolii vrincene ale acestei discipline, va fi onorata si in acest an de un concurs cu caracter amical. Sportivele de la mai multe cluburi de copii au ajuns in cursul zilelor de ieri si azi la Focsani, pentru a participa la intrecerea "prinsa" si in calendarul federatiei de specialitate. Competitia propriu-zisa va debuta simbata dimineata, de la ora 11.20 si se va intinde pe parcursul mai multor ore. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.