Sport

CSM Focsani e mai aproape de cupele europene

Ciprian Fânaru
2 iun 2010 697 vizualizări
Formatia de futsal de prima liga CSM Focsani este tot mai aproape de o participare intr-o cupa europeana.

Sansele si sperantele pentru infaptuirea acestui lucru au sporit dupa victoria obtinuta weekend-ul trecut de catre City"â„¢us Tg. Mures in cel de-al doilea meci al play-off-ului campionatului national. Muresenii au trecut pe teren propriu cu 4 "" 3 de cei de la Design Construct Brasov, dupa ce oaspetii au condus chiar cu 3 "" 0. In primul meci din finala play-off-ului, care va decide campioana Romaniei la futsal, brasovenii se impusesera dupa prelungiri cu 5 "" 4, astfel ca va fi nevoie de un al treilea joc, decisiv in stabilirea invingatoarei finale. Focsanenii vor fi la finalul acestei saptamini suporterii lui City"â„¢us Tg. Mures, care va disputa intilnirea decisiva in fieful propriu, duminica, pe 6 iunie. Calculele legate de aceasta intilnire sint simple, un titlu cucerit de mureseni echivalind cu dreptul finalistei Cupei Romaniei de a evolua in cupele europene. Tinind cont ca gazdele sint favorite, visele continentale ale vrincenilor prind contur. Tot la Tg. Mures, pe 14 iunie, va avea loc si ultimul act al Cupei, care va opune formatia locala si CSM Focsani. Pina atunci insa, jucatorii si staff-ul tehnic al echipei focsanene isi fac planuri pentru UEFA Futsal Cup, competitie care pentru destui dintre componentii formatiei tirgmuresene este deja familiara. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 3 ore, 13 minute, 37 secunde
Este organizata o singura competitie inter-cluburi, numita intr-adevar UEFA Futsal Cup, insa rezervata echipelor campioane, nicidecum castigatoarelor ori finalistelor de cupe nationale. "The UEFA citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.