Sport

Cinci medalii la nationalele U15

Ciprian Fânaru
31 mai 2010 538 vizualizări
Miercurea Ciuc a gazduit la sfirsitul saptaminii trecute finala Campionatului National de judo pentru Copiii sub 15 ani.

La competitia desfasurata in zilele de 29 si 30 mai au participat 251 de sportivi legitimati la 59 de cluburi din intreaga tara. Cele mai de seama rezultate ale delegatiei vrincene au fost reusite de Andrei Florea si de Diana Ciupitu, care au cucerit medaliile de argint in cadrul categoriilor de greutate 34, respectiv 52 de kilograme. Colegii lor de la CSS Adjud au mai pus mina pe o medalie de bronz prin Narcis Ciubotaru (66 kg). Doua clasari pe cea de-a treia treapta a podiumului de premiere au mai izbutit si alti tineri de la cluburile focsanene. Astfel, medalii de bronz au cistigat Georgiana Andronache de la CSM LPS Focsani (48 kg) si George Hantu de la CS Unirea Focsani (46 kg). La un pas de podium si implicit de acontarea unei medalii au mai fost sportivii Daniela Zgherea (CSM LPS Focsani), Gabriela Calota (CS Unirea) si Alin Balan (CSS Adjud). Evolutia buna a sportivilor sai si rezultatele au conferit si un loc 13 in clasamentul cluburilor pentru CSS Adjud, unde antrenori sint Ionica Ciupitu si George Balcan. Stanica Grosu si Marinel Palade pregatesc judoka de la LPS Focsani, iar Silviu Rentea, Gavril Dondas si Adi Moldoveanu pe cei de la CS Unirea. Miine, de ziua lor, judoka U11 si U13 se vor intrece pe tatami in cadrul etapei judetene a campionatelor nationale. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.