Sport

SMS Sportiv

Dan Chiriac
29 mai 2010 591 vizualizări
Victorie la debut

Formatia de baschet sub 16 ani CSS CSM Focsani a debutat cu dreptul la turneul semifinal al campionatului national. Focsanenii au trecut cu 91- 49 de CSM Bucovina Radauti. Aseara, focsanenii au jucat cu LPS CSU Pitesti. Miine si duminica, focsanenii vor da piept cu CS Phoenix Galati, CSS Unirea Iasi si fornatia Colegiului National "Aurel Vlaicu" Bucuresti. "Sint echipe foarte puternice si ne asteapta partide foarte dificile. Ne dorim sa ne calificam la turneul final, dar nu va fi usor", ne-a spus antrenorul focsanenilor, Mihai Petrut. (D. C.)


Incepe play-off-ul


Miine va debuta play-off-ul Ligii a patra la fotbal. Partidele se disputa pe patru terenuri diferite spre deosebire de anul trecut, cind play-off-ul s-a jucat pe stadionul "Milcovul". Cu incepere de la orele 11.00, se vor juca partidele: National Golesti - Viitorul Homocea - la Vulturu, Flacara Urechesti - Unirea Tifesti - la Adjud, FCM Adjud - Dinamo Tataranu - la Golesti si ASA Steaua - Avintul Jaristea - la Odobesti. Semifinalele ligii a patra vor avea loc joi 3 iunie, iar finala trei zile mai tirziu. Cistigatoarea Ligii a patra va juca un meci de baraj cu invingatoarea din judetul Buzau. Fiecare echipa va achita cite 400 de lei, contravaloarea baremurilor de arbitraj si a cheltuielilor de organizare. Fiecare partida va avea cite doi observatori, unul de joc si unul de arbitri. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.