Sport

Victorie la debut pentru CSS Adjud

Dan Chiriac
28 mai 2010 680 vizualizări
Juniorii I au depasit clar CSS Hunedoara, scor 41 - 26

Echipa de handbal juniori I de la CSS Adjud a debutat cu dreptul la turneul semifinal al campionatului national rezervat acestei categorii de virsta. Lupta pentru primele doua pozitii, care duc la turneul final, se anunta in continuare foarte echilibrata. Victoria cu 41 - 26 obtinuta in fata celor de la CSS Hunedoara trebuie completata cu o alta victorie in meciurile cu Vasluiul sau Pitestiul. "Sint multumit de jocul echipei, este si normal la o asemenea diferenta. Nu poti sa spui altceva cind cistigi la 15 goluri. Sint si probleme, dar acestea se vor remedia. Speram sa ne calificam la turneul final, dar pentru aceasta mai avem nevoie de un succes in cele doua partide. Si Vaslului si Pitestiul au echipe bune, dar ne sint accesibile. Speram sa avem un arbitraj bun, la fel ca in primul meci. Au fost si greseli de arbitraj, dar acestea au fost de ambele parti, nu au existat decizii tendentioase. Obiectivul nostru in acest an este sa ne clasam cit mai sus. Noi, care sintem cel mai mic club din tara, ne-am depasit intotdeauna obiectivele, asa incit speram sa reusim si in acest an. Avem si echipa de juniori III calificata la turneul final. Acesta se va juca la Cluj, unde am fost repartizati in grupa cu echipa gazda. Intotdeauna este greu sa joci contra gazdelor, asa cum va fi si la Pitesti", ne-a spus Emil Dumitru, antrenorul celor de la CSS Adjud. Aseara, adjudenii au jucat un nou meci din cadrul turneului semifinal. Dupa inchiderea editiei, vrincenii au jucat cu HC Vaslui, urmind ca azi, acestia sa intilneasca formatia locala. (Dan CHIRIAC)


Rezultate: Etapa I, 26 mai

Ora 15.00 LPS Vaslui - CSH&V Pitesti 48 - 45

Ora 16.45 CSS Adjud - CSS Hunedoara 41-26

Aseara: Etapa a II-a, 27 mai

Ora 15.00 CSH&V Pitesti - CSS Hunedoara

Ora 16.45 LPS Vaslui - CSS Adjud

Azi: 28 mai

Ora 10.00 CSS Adjud - CSH&V Pitesti

Ora 11.45 CSS Hunedoara - LPS Vaslui


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.