Sport

Echipa de futsal ar putea juca in cupele europene

Dan Chiriac
27 mai 2010 1029 vizualizări
Focsanenii au doua posibilitati pentru a juca in UEFA Cup la futsal u prima este sa cistige Cupa Romaniei u a doua depinde de City"us Tg. Mures, care ar trebui sa cistige campionatul Romaniei Echipa de futsal CSM Focsani ar putea realiza o noua premiera istorica pentru sportul din oras.

Focsanenii vor juca finala Cupei Romaniei si au posibilitatea de a disputa apoi partide din UEFA Cup. Pentru acest lucru, CSM Focsani are nevoie de una dintre urmatoarele conditii: fie sa cistige Cupa Romaniei, in finala cu City"â„¢us Tg. Mures, fie sa joace finala in momentul in care echipa din Tg. Mures este deja campioana Romaniei. In acest moment, in finala campionatului, echipa din Tg. Mures este condusa la general cu scorul de 1 - 0 de Design Brasov. Brasovenii au invins in primul meci jucat luni seara, cu 5 - 4, dupa prelungiri. Cu toate acestea, muresenii ramin favoriti la titlul national in conditiile in care vor juca urmatoarele doua partide ale finalei pe teren propriu. Daca le vor cistiga, atunci muresenii vor deveni campioni nationali si vor evolua in cupele europene din aceasta postura. Astfel, finalista cupei, CSM Focsani, ar urma sa evolueze in UEFA Cup. Totusi, pentru acest lucru este nevoie de acceptul autoritatilor locale, pentru ca bugetul pentru o astfel de competitie ar fi foarte mare. Focsanenii ar evolua astfel impotriva unor echipe din Spania, Italia, Belgia sau Ucraina, tari cu traditie in futsal.


Pe 14 iunie, la Tg. Mures


Finala Cupei Romaniei se va juca pe 14 iunie, la Tg. Mures. Avind avantajul terenului propriu, dar si al jucatorilor de valoare, muresenii au prima sansa in acest joc. Cu toate acestea, focsanenii vor sa faca o figura frumoasa . Dupa calificarea obtinuta dupa partidele cu Spicom Sf. Gheorghe, o parte dintre oamenii de afaceri din oras au adunat o suma de bani care a fost impartita intre jucatori, dar a fost folosita si pentru cheltuielile de organizare a jocului. Cei 5.400 lei adunati de la sponsori, printre care s-au aflat Sorina Placinta, Marian Spinu, Marius Ulmeteanu, Doru Birla, Daniel Gongu si Viorel Necula, au fost utilizati pentru organizarea jocului retur cu Sf. Gheorghe, iar banii ramasi au fost impartiti in mod egal la jucatorii care au contribuit la calificare. Pregatirea pentru marea finala a inceput. Focsanenii ar putea participa la finalul acestei saptamini la un meci de pregatire la Tg. Secuiesc. Gazdele organizeaza si in acest an o competitie cu ocazia zilelor orasului, dar invitatia adresata focsanenilor nu a fost confirmata oficial. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739389 zile, 22 ore, 7 minute, 57 secunde
bravo baiet...SUCCES in meciul cu cei de la Tg.Mures....haideti sa sustinem sportul vrancean....haideti in galerie sa sustinem echipa :)
, acum 739389 zile, 22 ore, 7 minute, 57 secunde
I love ILAS !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.