Sport

SMS-Sportiv

Ziarul de Vrancea
26 mai 2010 573 vizualizări
Presa asteapta sa cistige sticle de vin

Federatia Romana de Sah si Asociatia Sportiva "Radio Romania" organizeaza luni, 7 iunie, ora 14.00, in Foaierul Salii de Concerte a Societatii Romane de Radiodifuziune, Cupa Presei la sah pe echipe. Competitia va dura circa 4 ore. La final vor fi acordate diplome, cupe si medalii premiantilor. Interesant este ca pentru echipa cistigatoare a locului 1 se acorda contragreutatea in sticle de vin a celui mai greu dintre jucatori. Pentru echipa care se claseaza pe locul doi "" jumatate din contragreutatea in sticle de vin a celui mai greu dintre jucatori, iar locul trei va primi un sfert potul cel mare. Echipele vor fi formate din 4 jucatori, plus doua rezerve, de la aceeasi publicatie. Jucatorul trebuie sa demonstreze apartenenta la respectiva institutie. în cazul in care unele institutii de presa nu pot alinia o echipa completa, poate fi acceptat un "stranier", mentinindu-se conditia ca acesta sa lucreze in presa. Va fi permisa si participarea unor echipe din provincie, chiar si sub titulatura de selectionată a orasului. (Dan CHIRIAC)


Spre turneul final


Handbalul din municipiul Adjud a avut in ultimii ani reprezentante la turneele finale ale campionatului national. Anul acesta, marile sperante se leaga de echipa de juniori I, care viseaza la o medalie. Pina atunci, elevii profesorului Emil Dumitru sint nevoiti sa treaca de turneul semifinal care va debuta azi la Pitesti. In primul meci al turneului, handbalistii adjudeni vor intilni pe CSS Hunedoara, o echipa, cel putin la prima vedere, accesibila. Abia de miine, pentru echipa vrinceana vor incepe meciurile decisive, cu LPS Vaslui si echipa locala CSH Pitesti. Primele doua clasate vor merge la turneul final. (D. CHIRIAC)


Selectie la Academia lui Gheorghe Hagi


Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" organizeaza selectii pentru categoriile de virsta 2000, 2001, 2002, 2003 si 2004. Pustii cu calitati care vor sa devina fotbalisti au la dispozitie patru zile, 5, 6, 12 si 13 iunie, intre orele 8.00 si 13.00, pentru a convinge ca pot juca la scoala de fotbal a fostului mare jucator roman. Toate selectiile au loc pe terenul sintetic al Hotelului Iaki din Mamaia, prezenta cu echipamentul sportiv fiind obligatorie. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.