Sport

Cuceriti Cetatea si veniti cu o prada de trei puncte

Ciprian Fânaru
22 mai 2010 513 vizualizări
Cetatea Tg. Neamt - CSM Focsani, azi de la ora 18.00, in etapa a 30-a Ligii a treia u focsanenii sint obligati sa se descurce citiva jucatori importanti si sa obtin cel putin un egal

Formatia de Liga a treia CSM Focsani joaca azi una dintre "finalele" sfirsitului de campionat, inca o partida decisiva in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Vrincenii vor sa scape de pozitia a 12-a a clasamentului, care poate duce in liga a patra, punctul sau punctele pe care le-ar obtine in deplasarea de la Neamt putindu-se dovedi decisive pentru configuratia finala a ierarhiei. Din punct de vedere al moralului, baietii lui Adrian Toma si Aurel Pastia stau foarte bine, dupa runda precedenta cind au iesit invingatori din derby-ul judetean cu FC Panciu, in care Botezatu si Bucataru au adus un succes important pentru gruparea-fanion. Misiunea focsanenilor va fi insa ingreunata de indisponibiltati, Mindrescu, Sararu si Curteanu fiind suspendati pentru cumul de galbene, Dumitriu pentru rosul incasat la Braila, iar Toader este si el lovit. Nemtenii, aflati la doua lungimi in spatele CSM-ului, inca mai spera la salvare si vor beneficia si de terenul propriu, pe care au oferit de multe o replica dirza vizitatorilor. Cetatea a pierdut greu si meciul de la Panciu, 0 "" 1, si se va stradui sa profite de absentele cu care se confrunta Focsaniul. Si gazdele si oaspetii vor beneficia de programarea jocului simbata, urmind sa intre pe teren cunoscind deja rezultatele contracandidatelor. CSM Focsani ar putea incepe confruntarea in urmatoarea formula: Bors - Bira, Radu, Craciun, Nistoroiu "" Toma, Besa, Bucataru, Suvac "" Milea, Botezatu. Meciul va condus de o brigada compusa din centralul Adrian Hirlab din Brasov, ajutat la cele doua tuse de Ioan Dragos din Fagaras si Ilie Luca din Brasov. Observatorii din partea FRF au fost desemnati Vasile Paduraru din Suceava si Mircea Bucur din Tg. Mures. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.