Sport

Succes conturat in doua minute pe final

Ziarul de Vrancea
22 mai 2010 615 vizualizări
FC Panciu - Pambac Bacau 2 - 0 (0 - 0), ieri intr-o partida din Liga a treia la fotbal

Echipa de Liga a treia FC Panciu a cistigat intilnirea de pe teren propriu jucata in compania celor de la Pambac. Prima partida cu Vasile Burga pe banca tehnica a fost marcata de multele absente din rindurile formatiei vrincene. Cioran si Costin, dar si portarul Ionel au fost suspendati, in timp ce Dobrescu, accidentat, nu a putut intra nici el pe teren. Cu unele improvizatii in primul 11, pancenii au facut un act intii modest, fara a-si crea ocazii clare in fata portii adverse. Doar Predoiu, in minutul 4, ar fi putut deschide scorul, dar virful de atac al gazdelor a intirziat sutul si a fost blocat de Hanga. Oaspetii, in mare criza de puncte, au venit la Panciu cu gindul de a obtine cel putin un punct si au fost nevoiti sa forteze si in faza ofensiva. Furtuna, in minutul 19, a tras de la marginea careului, dar Gordin a respins in corner. Bacauanii s-au aruncat de citeva ori in suprafata de pedeapsa adversa, dar centralul din Botosani nu s-a lasat impresionat de plonjoanele ca in bazin. Pina la pauza, ocaziile de poarta au lipsit, singura faza notabila fiind sutul lui Petrea din minutul 34, care a trecut peste buturile aparate de Gordin. Antrenorul oaspetilor, Costel Cimpeanu "" Burebista nu a tacut nici in meciul de aseara si a acuzat deciziile arbitrului.


Au dat lovitura in minutele de final


Repriza a doua a debutat cu ocazia imensa a lui Predoiu, care a trimis in bara transversala din fata portii oaspetilor. Pancenii au continuat sa atace si si-au creat mai multe oportunitati de gol, dar sutul lui Stan din minutul 61 a trecut peste poarta. Acelasi Stan putea deschide scorul in minutul 79, dar lovitura sa de cap dupa o lovitura de colt a fost scoasa de pe linia portii de un fundas advers. Meciul se indrepta spre un 0 "" 0, dar portarul Pascu a gresit la o minge usoara in minutul 85, iar Ungureanu, pe faza, a impins balonul in plasa. Doua minute mai tirziu, Predoiu a transformat cu precizie o lovitura libera de la 20 de metri, mingea lovind si bara inainte de a intra in poarta. Antrenorul oaspetilor si-a continuat protestele pe toata durata reprizei secunde, fiind trimis in cele din urma in tribune. Victoria celor de la FC Panciu ii ajuta pe jucatorii de la CSM Focsani, care au posibilitatea de a urca in clasament in cazul unui rezultat favorabil in intilnirea de azi de la Tg. Neamt. Desi nu au facut un meci stralucit, fotbalistii panceni au meritul de a fi crezut timp de 90 de minute intr-un succes care s-a conturat abia pe final. FC Panciu a inceput meciul cu: Gordin "" Ionica, Constantinescu, Feraru, C. Mihai "" Ungureanu, R. Stan, Bica (46 Dutu, 76 Chivu), Tudor (78 Stoian)- Covaci (86 Stanciu), Predoiu. Pentru Pambac au evoluat: Pascu "" Andreiu, Constantin, Hanga, Vamesu "" C. Borcescu (61 Sitaru), Barcanescu, Sascau (81 A. Borcescu), Furtuna - Grama, Petrea. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


Rezultatele celei de-a 31-a etape:


Rapid CFR Suceava - Politehnica II Iasi 4-2

Petrotub Roman "" Dunarea II GalatI 2 "" 0

CF Braila - CS Gura Humorului 3-0

Ceahlaul II Piatra Neamt - Politehnica Galati 3 "" 1

Otelul II Galati - Sporting II Vaslui 5 "" 0

CSM Pascani - Willy Bacau 2 "" 3

FC Panciu - Pambac Bacau 2 "" 0

Cetatea Tg. Neamt - CSM Focsani "" azi, ora 18.00

Aerostar Bacau "" a stat



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.