Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
21 mai 2010 466 vizualizări
Rugbystii joaca la Constanta pentru locul doi in grupa

Echipa de rugby U18 de la LPS Focsani joaca in aceasta dimineata, de la orele 9.00, un nou meci la turneul final al Campionatului National de rugby destinat categoriilor de virsta U 17 si U 18 de la Constanta. Focsanenii, pregatiti de Valentin Busuioc, vor intilni formatia CSS Baia Mare, care a pierdut cu 3 - 0 primul meci disputat cu CSS Constanta. In primul meci al turneului, LPS Focsani a pierdut cu CSS Birlad, scor 5 "" 41. "Ne luptam pentru locul doi, care asigura prezenta in finala mica. Am vazut meciul dintre Constanta si Baia Mare si ambele echipe par a fi sub noi ca valoare. Speram sa facem meciuri bune cu Baia Mare si Constanta pentru a juca finala pentru bronz", ne-a declarat Vali Busuioc, antrenorul echipei de rugby. (D. C.)


FC Panciu a renuntat la contestatie


Formatia FC Panciu nu a mai sustinut contestatia pe care a depus-o la startul partidei cu CSM Focsani. Pancenii au contestat dreptul de joc al jucatorilor Besa, Stefan si Bira, imprumutati la formatia focsaneana chiar de la FC Panciu. Cazul trebuia analizat in sedinta de miercuri a Comisiei de Disciplina din cadrul FRF, dar a fost clasat in conditiile in care pancenii nu si-au sustinut reclamatia facuta inaintea derbyului judetean pierdut cu 0 "" 2. (D. C.)


Turul ciclist Romaniei 2010 va trece prin Vrancea


Turul cicilist al Romaniei va trece si in acest an prin Vrancea. Pe 11 iunie, cicilistii vor avea sprinturi intermediare, in cadrul etapei a patra, la Adjud si Marasesti. La Focsani, caravana va trece pe soseaua de centura, urmind ca etapa sa se termine la Bucuresti. Etapa curpinde orasele Bacau-Adjud-Focsani-Buzau, in total un traseu de 179,5 km. La editia din acest an participa rutieri din Romania, dar si din alte tari europene. Patru din cele 15 echipe participante sint din tara noastra, la mica bucla urmind sa ia startul si Romania U23. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.