Sport

FC Panciu se reorienteaza spre un fost arbitru

Dan Chiriac
19 mai 2010 866 vizualizări
Dupa experimentul reusit cu Serea, presedintele FC Panciu incearca din nou un fost arbitru pe banca tehnica

Conducerea clubului FC Panciu nu a acceptat prea usor infringerea din derby-ul cu CSM Focsani si a decis sa-l schimbe din functie pe Damian Bancila. Acesta s-a despartit luni de formatia pe care a condus-o 13 etape in acest retur. Conducerea clubului din Panciu a fost probabil nemultumita de jocul formatiei in acest retur. FC Panciu nu a excelat in mandatul lui Bancila, de multe ori presedintele Florin Stoica aratindu-se nemultumit de jocul echipei. Florin Stoica s-a reorientat repede si l-a numit in functie pe fostul fotbalist Vasile Burga, care urmeaza sa semneze in zilele urmatoare un contract cu formatia din Panciu. "Luni am fost la primul meu antrenament. Baietii s-au comportat bine, vom vedea in continuare cum vor primi aceasta schimbare. Pina una alta asteptam sa se termine acest campionat sI, dupa aceea, vom discuta concret cu cei din conducerea formatiei pentru a semna o intelegere. Sint la a doua experienta ca antrenor, dupa ce am activat la LPS Focsani, unde i-am descoperit pe Covaci, Botezatu, Craciun, Rodinel Stan sau Cioran, toti jucatori in Liga a treia in acest moment", ne-a spus tehnicianul Vasile Burga. Acesta este maior si lucreaza la Penitenciarul Focsani. "Voi fi antrenor in timpul meu liber. Cind nu voi putea merge, de echipa se va ocupa Danut Bolocan", ne-a lamurit Burga. O problema asemanatoare a aparut si la inceputul acestui an, cind Ionica Serea, antrenorul de atunci al celor de la FC Panciu, a renuntat la functie din cauza programului incarcat de la Penitenciarul Focsani. Programul de lucru al lui Vasile Burga este insa mai permisiv decit cel al lui Serea, care trebuia sa mearga cu detinutii la instanta sau sa lucreze in ture de cite 12 ore. Vasile Burga a fost unul dintre cei mai mai buni fotbalisti din Focsani. Nascut la Vidra, acesta a jucat multi ani la Unirea Focsani, ca fundas stinga. Burga s-a transferat apoi la Selena Bacau, unde a evoluat in prima liga. Dupa ce s-a lasat de fotbal, Burga a devenit arbitru, ajungind asistent in Liga a doua. In urma cu un an si jumatate, acesta a iesit din arbitraj, la limita de virsta. De atunci a devenit observator la partidele din Liga a treia si a patra. A fost si presedintele Comisiei de Apel de la AJF Vrancea, dar a demisionat in urma cu un an. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 14 ore, 38 secunde
Este un om cu experienta,merita sa fie la cirma acestei echipe....un om care v-a face multe in fotbalul vrincean.succes profesore
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.