Sport

Aur pentru kick-boxul vrincean

Ciprian Fânaru
18 mai 2010 985 vizualizări
Alin Ignat s-a clasat pe primul loc la Campionatul National de K 1

Clubul Sportiv Nidan Focsani a fost reprezentat cu succes la campionatul national de K 1, organizat de catre Federatia Romana de Arte Martiale de Contact la finalul saptaminii trecute, de Cosmin-Alin Ignat. Competitia s-a desfasurat la Complexul National "Lia Manoliu" din Bucuresti, aducind la marginea ringului aproximativ 100 de sportivi la toate categoriile. Sportivul legitimat la Clubul Sportiv Nidan practica kick-boxingul de aproape patru ani sub indrumarea antrenorului si presedintelui clubului, Danut Plesa-Plugaru. "In urma cu doua saptamini am participat cu acelasi sportiv la «Se cauta un greu», insa nu am reusit sa obtinem calificarea in faza finala. Impreuna cu sportivul meu am cautat o alta strategie de lupta, care a dat rezultate in acest campionat, obtinind medalia de aur la categoria 91 Kg - seniori. Satisfactia mea ca antrenor este cu atit mai mare intrucit personal nu l-am putut insoti la Bucuresti, fiind retinut la Focsani, iar secund la coltul ringului a fost un alt sportiv al clubului, Liviu Ferariu", ne-a declarat antrenorul Danut Plesa-Plugaru. Acesta si-a exprimat dorinta de a participa in perioada urmatoare la Campionatul National de Full-Contact Low-Kick si la Campionatul National de Forme. Pentru acest din urma campionat, Romulus Dan, unul din instructorii clubului, pregateste o tinara sportiva pentru a participa la varianta musical-forms. Aceasta, pe numele sau Andreea - Elena Dragomir, este venita de curind in club si face naveta de la Tecuci. Un alt instructor al clubului, angajat al Ministerului de interne, Costel Huhu, s-a inscris la propunerea comandantului sau la Scoala Nationala de Antrenori, obtinind din partea clubului focsanean toate formalitatile necesare, profesori fiindu-i Ciprian Sora si Ionel Garbea. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 8 ore, 59 minute, 14 secunde
Bravo,felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! Dane,incep sa apara rezultatele!!!! Poate vb zilele astea!!!!!!!!!
, acum 739398 zile, 8 ore, 59 minute, 14 secunde
sal as dori sa ma inscriu si eu in club si va rog sa ma contactati la nr0764724317sau la id seba_rebel_99
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.