Sport

Gimnastica vrinceana s-a ridicat la nivelul asteptarilor

Ciprian Fânaru
18 mai 2010 734 vizualizări
Recent incheiatul Campionat National al junioarelor IV a fost o reusita competitionala si organizatorica. Intrecerea a strins in week-end-ul trecut la Focsani gimnastele de top de la aceasta categorie de virsta, care au oferit demonstratii de abilitate si virtuozitate spectatorilor prezenti la Polivalenta.

Dupa ce joi delegatiile participante au facut antrenamente de acomodare in sala, vineri s-a derulat "grosul" concursului, adica individualul compus si intrecerea pe echipe. Noua speranta care tinde sa devina certitudine, Diana Damian, a fost din nou artizanul obtinerii rezultatelor pentru clubul din Focsani. Dupa primul loc la sol si argint la toate celelalte aparate obtinute la editia de anul trecut, sportiva si-a reconfirmat valoarea si a cucerit pe "teren propriu" doua medalii de bronz, una cu echipa si una la individual compus. Gimnasta care face parte si din lotul de perspectiva al Romaniei a reusit o evolutie si mai buna simbata, in ultima zi a nationalelor. Diana a fost una dintre protagonistele finalelor pe aparate, cucerind medaliile de argint la birna si la sol. La acest din urma aparat, gimnasta pregatita de antrenoarea Nicoleta Raducan a condus pina aproape de final, cind a fost intrecuta cu doar 15 sutimi de Paula Pintilie de la Farul Constanta. Sportiva de la CSSG Focsani a intrat in concurs si la sarituri si paralele, unde s-a clasat pe locul pe cinci, respectiv sase. Atmosfera aparte din tribuna a fost intrecuta poate numai de organizarea impecabila de care au fost capabili amfitrionii focsaneni, care s-au achitat inca o data cu brio de sarcinile impuse de maratonul gimnasticii juvenile. Felicitam sportivele si antrenorii focsaneni care prin efortul lor au facut din prezenta pe podiumul competitiilor nationale o obisnuinta demna de lauda. (Ciprian FANARU)


Podiumul la echipe:

1 . CSS 2 Bucuresti "" 273.663 puncte

2 . CS Farul Constanta "" 270.450 p

3 . CSSG Focsani "" 266.975 p

Podiumul la individual compus "" nivel I

1 . Alexandra Mihai (CSS2 Bucuresti) - 55.175 puncte

2 . Carmen Glavan (Constanta) - 54.475 puncte

3 . Alexandra Pirghie (Onesti) - 54.175 puncte

Individual compus "" nivel II

1 . Cristina Vrabie (Steaua Bucuresti) - 56.675 puncte

2 . Anda Butuc (CSS2 Bucuresti) - 56.038 puncte

3 . Diana Damian (Focsani) - 55.500 puncte


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.