Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
17 mai 2010 553 vizualizări
Vali Elisei a marcat trei goluri in finala Ligii

Handbalista focsaneana Vali Elisei a revenit pe teren dupa accidentarea care a tinut-o departe de teren mai multe luni. Elisei a jucat in returul finalei Ligii dintre Oltchim si Viborg, meci terminat cu victoria danezelor cu 32 - 31. Elisei a marcat trei goluri pentru formatia vilceana, care, in ciuda atmosferei senzationale din Sala Polivalenta din Bucuresti, nu a reusit sa intoarca rezultatul din tur, cind danezele s-au impus la 7 goluri. (D. C.)


CSS Adjud, calificata la turneul final


Echipa de handbal juniori III de la CSS Adjud s-a calificat la turneul final al campionatului national. Vineri, adjudenii au cistigat cu 33 - 26 meciul jucat cu Banatul Timisoara. Simbata, adjudenii au intilnit formatia gazda, LPS Suceava. La capatul unui meci plin de tensiune, elevii profesorului Emil Dumitru nu au reusit decit un rezultat de egalitate, 19 - 19. Ieri dimineata, CSS Adjud a invins formatia LPS Bistrita si si-a asigurat prezenta la turneul final. (D. C.)


Victorii pentru gazde


Simbata au fost programate doua partide din cadrul campionatului national al juniorilor D, la fotbal. La Focsani, pe stadionul "Comat" Unirea, Focsani a trecut cu 9 - 0 de Fan Club Steaua Marasesti. La Golesti, echipa locala National Golesti a invins cu 4 -0 pe Prosport Focsani. (D. C.)


Noua medalii la zona de la Sf. Gheorghe


Atletii de la CS Unirea Focsani, LPS Focsani si CSS Adjud au cucerit noua medalii la zona care a avut loc la Sf. Gheorghe. La copii I, 600 de metri, fete: locul 1 Georgiana Bogdan, locul 2 - Elena Dinu, ambele de la LPS Focsani. In proba similara masculina, locul 1 i-a revenit lui Codrut Rotaru - CS Unirea, iar locul doi lui Ionut Taban - LPS. La copii II, la 500 de metri fete, pe primul loc s-a situat Malina Lupu, pe locul 2 Maria Bercuci, iar pe pozitia a treia Catalina Mazareanu. La stafeta 4X400 de metri, pe primele doua locuri s-au clasat CSS Adjud si LPS Focsani. (D. C.)


Pompierii focsaneni in sferturi


Echipa ISU Vrancea s-a calificat in sferturile de finala ale campionatului MAI. Focsanenii au trecut cu 1 - 0 de IPJ Braila, intr-o partida jucata la Constanta. ISU Vrancea asteapta acum tragerea la sorti pentru a-si afla adversarul din faza urmatoare a competitiei. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.