Sport

Gimnastele incep lupta pentru medalii la nationalele de junioare

Ciprian Fânaru
14 mai 2010 781 vizualizări
Concursul ia startul azi si se incheie simbata, 15 mai

La Focsani debuteaza astazi Campionatul National de gimnastica al Junioarelor IV. Scena intrecerii este Sala Polivalenta din municipiu, unde vor avea loc probele de concurs. Ieri, forfota din sala era la o cota ridicata, tinind cont ca mare parte din delegatiile participante au ajuns deja la Focsani si au vrut sa vada cum arata locatia unde se vor duela pentru medalii. Ziua de joi a fost asadar rezervata antrenamentelor de acomodare, care au avut darul de a familiariza sportivele de la cluburile "combatante" cu atmosfera si aparatele din Polivalenta focsaneana. Micutele gimnaste dela CSSG Focsani au exersat mai mult sol, punind la punct ultimele elemente si detalii, care sa le dea sanse la cucerirea de medalii la prima competitie de asemenea anvergura la care iau parte. Printre cele 16 cluburi care vor avea sportive in concurs se numara evident forte precum CSS Deva si CSS Onesti, care vor dori sa-si ia revansa pentru infringerea de anul trecut in intrecerera rezervata copiilor, chiar pe "terenul" clubului vrincean. Sperantele la o clasare pe o treapta cit mai inalta a podiumului de premiere sint in dreptul fetitelor care compun echipa pregatita de antrenoarea Nicoleta Raducan. In orice caz, tehnicienii si sportivele de la CSSG Focsani spera la o prezenta cit mai numeroasa in tribunele salii, care sa impulsioneze gimnastele catre performante notabile. Concursul propriu-zis va incepe azi, de la ora 9.30 si va continua miine, de la ora 10.00 la 12.00, cind este programata si festivitatea de premiere. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.