Sport

Perechea Rotaru/Micu, campioana nationala la dans sportiv

Dan Chiriac
13 mai 2010 1730 vizualizări
Este prima pereche focsaneana care obtine titlul national la clasa E

In perioada 8-9 mai 2010 a avut loc la Iasi Campionatul National pe clase la dans sportiv. Focsaniul a fost reprezentat de clubul Elite care a reusit performanta de a se intoarce acasa cu o medalie de aur. Pe prima treapta a podiumului a urcat perechea Emilian Rotaru - Ramona Micu, la clasa E juniori I. Aceasta este prima pereche focsaneana care detine titlul de campioana nationala la dans sportiv la clasa E, dupa cum transmite clubul. "Evolutia lor a fost una de exceptie in ultima vreme. Cei doi au fost nelipsiti de pe prima treapta a podiumurilor de concurs, fiind la al 5-lea loc I consecutiv pe care il obtin", ne-a spus antrenorul Iulian Mazilu. O evolutie foarte buna a avut si perechea Catalin Clincescu - Camelia Panaite, care a reusit la final sa se claseze pe pozitia a patra, din 45 perechi de la cele mai bune cluburi din tara. "Anul acesta a adus clubului focsanean Elite rezultate deosebite. Perechea Cristian Hariga "" Noemi Dragu a obtinut locul doi in finala Campionatului National juniori II, fiind singura pereche focsaneana prezenta in lotul national de dansuri standard al Romaniei. De asemenea, perechea Emilian Rotaru - Ramona Micu, o obtinut acum o medalie de aur, ceea ce reprezinta o premiera in palmaresul dansului din oras. Clubul Elite are legitimati peste 40 de sportivi, multi dintre ei obtinind rezultate deosebite prin clasari in finale si pe podiumuri la concursurile nationale la care clubul a participat", a mai adaugat tehnicianul Iulian Mazilu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.