Sport

Sahistii s-au intrecut de Ziua Europei

Dan Chiriac
12 mai 2010 574 vizualizări
Cu ocazia Zilei Europei si a Zilei Independentei Romăniei, Scoala Nicolae Iorga din Focsani si Clubul Sportiv Olimp Sah Focsani au organizat competitia de sah pentru copii Cupa Ziua Europei.

La concurs au participat 27 de copii, 17 baieti si 10 fete de la Scoala "Nicolae Iorga" Colegiul National "Unirea", Scoala "Stefan cel Mare", Scoala "Ion Basgan", Gradinita nr. 6 si Gradinita nr. 4 din Focsani. Pe primele locuri s-au clasat: la baieti Cosmin Vasiliu, Catalin Patrascu si Teodor Lavric iar la fete, Viviana Mihaila, Bianca Cernat si Stefania Mengher. La categoria de virsta cea mai mica au primit diplome Paul Lavric, Ana Banciu si Alexandra Banciu. S-au mai remarcat: Bogdan Arbanas, Codrin Bostan, Dragos Chiriloaie, Georgiana Mercan, Madalin Avram, Bogdan Hornea si Alexandru Lupu. Pentru o parte dintre participanti, concursul a fost o repetitie inaintea puternicului turneu interjudetean de la Buzau. Pe unitati de invatamint, cele mai bune rezultate le-a obtinut Scoala "Nicolae Iorga".Turneul a fost organizat, condus si arbitrat de profesorul Doina Popovici, director de turneu, Mihai Strimbu, in calitate de arbitru principal, si Anton Soare, ca arbitru secund. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.