Sport

Trei medalii de aur pentru karateka

Dan Chiriac
12 mai 2010 1096 vizualizări
Sportivii focsaneni au mai obtinut alte 16 medalii la Cupa Kanazawa

Duminica a avut loc la Alexandria, in Sala Polivalenta, a V-a editie a Cupei Kanazawa, etapa nationala de karate shotokan. Sectia de arte martiale a CSM Focsani 2007 si Clubul Sportiv de Karate Satori Focsani au participat la aceasta competitie cu un lot format din 20 de sportivi. Acestia au reusit sa cucereasca 19 medalii, dintre care trei de aur, sase de argint si zece de bronz, atit in proba de kata cit si la kumite. "Procentul de aproape 100%, cu 19 medalii cu 20 de sportive, m-a multumit si consider ca sportivii sint pregatiti pentru Cupa Romaniei, concurs ce se va desfasura la Bucuresti", ne-a spus sensei Daniel Fusaru. Sportivii focsaneni au obtinut urmatoarele performante: Locul I: Postolache Bogdan ( kata ), Sfetcu Andrei ( kumite), Paraschiv Irina ( kata). Locul II : Nedelcu Tiberiu ( kata), Paraschiv Andrei (kata), Dochioiu George (kata) , Alpreotesei Bogdan ( kumite), Enache Madalin (kata), Postolache Bogdan (kumite). Locul III: Murea Stefan (kumite), Bostanaru Dragos (kumite ), Sfetcu Andrei (kata), Dochioiu George (kumite), Alpreotesei Bogdan (kata, kumite), Paraschiv Irina (kumite), Dumitrache Dora (kumite), Savin Paula (kumite), Iancu Georgiana (kata). Sportivii sint antrenati de Sensei Daniel Fusaru si Senpai Marius Pahoni. Pe 12 iunie, se va organiza pentru prima data in Focsani o etapa nationala de Karate Shotokan, dotata cu trofeul "Cupa Satori". "La aceasta intrecere se preconizeaza o participare a circa 400 de sportivi de la cluburi din tara, incepind cu categoria copii 1 si pina la nivel de tineret si seniori. Datorita rezultatelor deosebite obtinute de sportivii sectiei de arte martiale a CSM Focsani 2007 si a CS Satori Focsani, Federatia Romana de Arte Martiale a rezervat dreptul Focsaniului de a organiza aceasta competitie de nivel national", a mai spus Daniel Fusaru. Intrecerea va avea loc la Sala Polivalenta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 34 minute, 18 secunde
Felicitari maestrului emerit al sportului romanesc Daniel Fusaru pentru rezultate si intreaga activitate. Face onoare judetului nostru!
, acum 739393 zile, 34 minute, 18 secunde
Sincere felicitari domnule Fusaru pentru eforturile si daruirea cu care antrenati acesti copii. "FELICITARI" (in ghilimele) si administratiei publice locale, domnului primar si tuturor responsabililor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.