Sport

Handbalistii au facut cel mai bun joc in deplasare

Ciprian Fânaru
10 mai 2010 574 vizualizări
Formatia de handbal de liga secunda CSM Focsani a disputat ieri ultimul meci din acest sezon, cedat la patru goluri pe terenul iesenilor de la Poli, 28-24.

"A fost un meci tare in care diferenta a fost facuta in ultimele minute de joc. Chiar daca la linia de 9 metri am avut numai improvizatii am reusit sa facem un joc bun, unul dintre cele mai bune izbutite in deplasare. Atit in atac, cit si in aparare, am facut fata gazdelor, aflate in formula completa, adversarii desprinzindu-se decisiv abia pe final. Nu s-a cunoscut ca este ultimul meci si cei care au intrat in locul indisponibililor i-au suplinit cu brio. Am avut parte din pacate si de un arbitraj slab al unei brigazi tinere sucevene, care nu a sanctionat in totalitate intrarile dure, la un moment dat jocul fiind intrerupt de o busculada. Desi rezultatul nu mai conta, s-a jucat cu ambitie si cu orgoliu de ambele parti", ne-a declarat Lucian Tucan, antrenorul handbalistilor de la CSM Focsani. Cu toate ca intilnirea de la Iasi a fost ultima a sezonului, formatia focsaneana va mai ramine in pregatiri timp de trei saptamini. (C. FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 11 ore, 59 minute, 9 secunde
Sint satul de incapabilul de Tucan, singurul om care vorbeste numai despre arbitraj in seria asta a Diviziei A. E atit de prost incit si cind cistiga acuza arbitrajul. E sarac tare omul, dar la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.