Sport

CSM Focsani ataca finala Cupei Romaniei

Dan Chiriac
10 mai 2010 710 vizualizări
Spicom Sf. Gheorghe- CSM Focsani, azi, orele 20.00, in prima mansa a semifinalelor cupei u partida este transmisa in direct pe postul tv sport 1

Echipa de fustal CSM Focsani va juca in aceasta seara unul dintre cele mai importante meciuri din istoria sa. Dupa parcursul foarte bun reusit in editia din acest an a competitiei knock-out din futsalul romanesc, elevii pregatiti de Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu incearca sa faca pasul decisiv catre finala competitiei. "Sint doua meciuri, trebuie sa jucam foarte atent acest prim meci. Trebuie sa obtinem un rezultat cit mai bun, chiar si o infringere la limita poate fi recuperata la Focsani. Putem sa facem un meci mare si poate chair sa decidem calificarea din deplasare. Avem avantajul ca jucam returul pe teren propriu, dar asta nu inseamna ca sintem deja calificati. Sansele de calificare sint egale", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Pentru a ajunge in semifinale, focsanenii au izbutit sa treaca pe rind de Moldocor Piatra Neamt (8 "" 7 d.p.) si United Galati (4 "" 3). Returul se va disputa pe 18 mai, in Sala Polivalenta din Focsani. Initial, meciul de azi trebuia sa aiba loc la Tg. Secuiesc. Numai ca cei din Sf. Gheorghe au terminat sala proprie si o vor inaugura cu aceasta ocazie. Catalin Curteanu s-a refacut dupa accidentarea care l-a tinut departe de echipa si va juca in aceasta seara. Antrenorii Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu au la dispozitie urmatorii jucatori: Bors, Ivanciu - Toader, Sararu, Curteanu, Ilas, Patrascu, Sava, Mindrescu, S. Popa. Suporterii focsaneni au inceput deja mobilizarea pentru partida retur. Pe internet sau messenger circula deja anunturi cu ora si data partidei retur, care ar putea insemna o zi istorica pentru sportul focsanean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.