Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
8 mai 2010 485 vizualizări
Stiri pe scurt din lumea sportului

Atletism la Complexul "Milcovul"


Atletii de la cluburile din judet vor lua parte azi la etapa campionatului national care va avea loc la Focsani. Vor participa sportivi de la CS Unirea Focsani, LPS Focsani si CSS Adjud. Competitia este rezervata copiilor I si II. Cei mai buni atleti la aceasta categorie de virsta vor lua parte la faza de zona. (D. C.)


Juniorii joaca la Roman


Echipele de juniori A si B de la CSM Focsani vor disputa miine partide din cadrul unei noi etape. De la orele 12.00 si 14.00, cele doua formatii vor intilni la Roman echipa locala, LPS. Etapa trecuta, formatiile focsanene au jucat acasa cu Ceahlaul 05 Piatra Neamt. La juniori A, focsanenii au invins cu 3 - 0, iar la juniori B, nemtenii s-au impus cu 4 - 1. (D. C.)


Judoka se lupta la Pitesti


Judoka de la Liceul cu Program Sportiv Focsani se pregatesc pentru finala campionatului national. Competitia va avea loc la finalul acestei saptamini, la Pitesti. La intreceri vor participa cei mai buni elevi din tara la juniori I. Acestia vor reprezenta unitatile scolare care au obtinut rezultate notabile la fazele de zona. (D. C.)


Juniorii D programeaza derby-ul CSM -Unirea


Azi sint programate doua partide din cadrul campionatului national al juniorilor D. La Focsani, pe stadionul "Milcovul" se vor intilni CSM Focsani si Unirea Focsani. Partida va incepe la orele 10.00. De la orele 12.00, la Marasesti, Fan Club Steaua va juca cu National Golesti. (D. C.)


Baschetbalistii incearca sa obtina o medalie la Brasov


Echipa de baschet U 13 de la CSS CSM Focsani incearca azi si miine sa obtina o medalie la turneul final care are loc la Brasov. Formatia pregatita de Mircea Petrisor si Gabi Alecsandrescu a debutat aseara in grupa A a competitiei. Daca se vor califica in semifinale, focsanenii vor juca in aceasta seara pentru accederea in ultimul act. Miine dimineata sint programate cele doua finale. (D. C.)


Handbalistii, in fata ultimei etape


Echipa de handbal masculin va juca miine ultimul meci din aceasta editie a Diviziei A. Elevii profesorului Lucian Tucan vor intilni de la orele 12.00, in deplasare, pe Politehnica Iasi. Partida va avea loc in sala Liceului cu Program Sportiv din Iasi. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.