Sport

Grigore Malureanu, campion judetean la sah

Dan Chiriac
7 mai 2010 637 vizualizări
în perioada 30 aprilie - 2 mai 2010, la Liceul Nr. 2 Focsani s-a desfasurat cea mai importanta competitie sahista a anului, Campionatul judetean de sah la seniori, editia 2010.

La principalul turneu al competitiei, cel rezervat seniorilor legitimati, au participat 19 concurenti. Ordinea in clasament a fost urmatoarea: 1. Grigore Malureanu, 2. Andrei Arghirescu, 3. Emilian Rau, 4. Catalin Silvestru, campionul judetean in 2009, 5. Mihai Strimbu, 6. Emilian Paul Ionita, 7. Eugen Gaureanu, 8. Marius Arghirescu, 9. Bianca Gabriela Banciu, 10. Daniel Popescu, 11. Fanel Sandru, 12 Gheorghe Toader, 13. Anton Soare, 14. Ion Simbotin, 15. Elena Adelaida Toma, 16. Dan Groza, 17. Andreea Simona Toma. La acest turneu, alaturi de seniori, au participat cinci dintre cei mai buni juniori si copii ai judetului: Andrei Arghirescu, Bianca Gabriela Banciu, Elena Adelaida Toma, Dan Groza si Andreea Simona Toma - cea mai tinara participanta. La turneu a luat parte si Aurelian Grigore, de la CSM Focsani, nimeni altul decit organizatorul de competitii de la acest club. In paralel cu turneul principal, s-au mai desfasurat un turneu pentru sahistii nelegitimati si fosti legitimati (12 participanti) si un turneu pentru copii (5 fete si 6 baieti). La nelegitimati pe primele trei locuri s-au clasat Marian Biteanu, Savel Sandica si Petrica Silvestru. La al treilea turneu, cel al celor mai buni copii legitimati din judet, pe podium au urcat: Catalin Lucian Patrascu, Marco Sava si Andra Viviana Mihaila. Competitia a fost organizata de Directia Judeteana pentru Sport Vrancea, care a oferit premii in obiecte si diplome si Asociatia Judeteana de Sah Vrancea prin Marius Arghirescu, Mihai Strimbu, Doina Popovici, Dragos Anton, Catalin Silvestru si Anton Soare. Concursul a fost omologat la Federatia Romana de Sah si a fost condus de arbitrii Nistor Slabu si Vasile Dragomanu, sprijiniti de Sandu Gurguiatu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.