Sport

Micii fotbalisti de la Sihlea, pe podium la zona ONSS

Ciprian Fânaru
6 mai 2010 690 vizualizări
Echipa de fotbal a Scolii cu clasele I - VIII din Sihlea a reusit sa se claseze pe podiumul etapei zonale a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, in competitia rezervata ciclului primar.

Micii fotbalisti vrinceni au lasat o impresie foarte buna in partidele disputate la Tulcea, dar au fost din pacate impiedicati sa avanseze la etapa finala de o formatie buzoiana care nu a inteles scopul intrecerii si s-a prezentat cu elevi mai mari decit virsta permisa. Antrenorul romilor de la Ramnicelu a recunoscut ca elevii sai sint mai mari, justificindu-se cu declararea tardiva a copiilor de etnie roma. Pentru calificare s-au luptat Scolile Chiscani "" judetul Braila, Ramnicelu "" Buzau, Lumina "" Constanta, Sendreni "" Galati, Somova "" Tulcea si Sihlea "" Vrancea. In prima zi, pustii coordonati de prof. Dumitru Chirciu si antrenati de Andrei Valeriu au invins Braila cu 2 "" 1, iar in ziua a doua au depasit cu 7 "" 0 Galatiul si 1 "" 0 Tulcea. Meciul decisiv a fost pierdut cu cei de la Constanta, 0 "" 2, acelasi scor inregistrindu-se si cu "adolescentii" din Buzau, care in urma contestatiilor ar putea sa piarda calificarea pentru faza nationala de la Pitesti. Un alt motiv de mindrie pentru vrinceni a fost titlul de "cel mai complet jucator" atribuit lui Robert George Botezatu. Performanta formatiei din Sihlea e cu atit mai demna de lauda cu cit acesti copii nu beneficiaza de conditiile celor de la oras. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.