Sport

SMS-Sportiv

Ziarul de Vrancea
5 mai 2010 476 vizualizări
Pugilistul Ovidiu Oancea, bronz la nationalele de juniori

"Sala Sporturilor" din Tirgu Mures a gazduit la finalul saptaminii trecute gala finala a Campionatului National de Box rezervat juniorilor. Pugilistul focsanean Ovidiu Oancea a reprezentat cu succes judetul si clubul CS Unirea Focsani si a cucerit medalia de bronz in cadrul competitiei care a adunat la start aproape 200 de sportivi. Reusita sportivului poate fi numita o repetitie, cel mai promitator boxer din judet pastrindu-si bronzul adjudecat la editia de anul trecut a nationalelor. De pregatirea lui Ovidiu Oancea se ocupa antrenorul Victor Lupu. (C. F.)


CSM Focsani, judecata de Federatia Romana de Fotbal


Azi, Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea va judeca incidentele de la finalul partidei CSM Focsani - CSM Pascani, cind arbitrul partidei a fost scuipat si udat cu apa de suporterii prezenti la meci. Centralul a reclamat si faptul ca la finalul partidei si-a gasit masina zgiriata. CSM Focsani risca sa primeasca o suspendare a terenului propriu, dar ar putea sa scape doar cu o amenda. (D. C.)


Atletii se intrec la Sud


Atletii de la cluburile din judet vor lua parte la finalul acestei saptamini la etapa campionatului national care va avea loc la Focsani. Vor participa sportivi de la CS Unirea Focsani, LPS Focsani, CSS Adjud. Competitia este rezervata copiilor I si II. Cei mai buni atleti la aceasta categorie de virsta vor lua parte la faza de zona. (D. C.)


Juniorii joaca acasa


Echipele de juniori A si B de la CSM Focsani vor disputa azi partide din cadrul etapei intermediare. De la orele 12.00 si 14.00, cele doua formatii vor intilni pe teren propriu pe Ceahlaul 05 Piatra Neamt. Etapa trecuta, formatiile focsanene nu au facut deplasarea la Botosani, din cauza problemelor financiare existente la club. Partidele urmeaza sa fie omologate cu scorul de 3 - 0 pentru LPS Botosani. (D. C.)


Karateka se pregatesc pentru Cupa Romaniei


Karatistii de la Clubul Sportiv Unirea Focsani se antreneaza in aceasta perioada pentru Cupa Romaniei, proxima competitie majora la care vor participa. Intrecerea care va fi gazduita de orasul dimbovitean Pucioasa va avea loc incepind cu data de 22 mai si va reuni la start sportivi din categoriile de virsta copii, cadeti si juniori, dupa cum ne-a spus antrenorul Aurel Giurgea. (C. F.)


Judoka merg la campionatele nationale


Judoka de la Liceul cu Program Sportiv Focsani se pregatesc pentru finala campionatului national. Competitia va avea loc la finalul acestei saptamini, la Pitesti. La intreceri vor participa cei mai buni elevi din tara la juniori I. Acestia vor reprezenta unitatile scolare care au obtinut rezultate notabile la fazele de zona. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.