Sport

Jandarmii au cistigat Cupa Presei

Ziarul de Vrancea
5 mai 2010 575 vizualizări
Selectionata presei s-a clasat pe locul trei, dupa ce a invins cu 4 - 1 politia vrinceana

Turneul de minifotbal organizat cu ocazia Zilei mondiale a libertatii presei a fost o reusita totala, cele patru echipe participante oferind meciuri foarte interesante. Prima semifinala i-a opus pe cei din presa si pe jucatorii de la institutiile deconcentrate din Vrancea. Cu mai multi jucatori de la Directia de Finante, care au jucat si la Cupa "Fair-Play", dar si cu subprefectul Sorin Hornea in teren, cei de la deconcentrate au cistigat dupa executarea loviturilor de departajare. Dupa terminarea timpului regulamentar scorul a fost egal, 3 - 3. Golurile echipei presei au fost marcate de Laurentiu Muscalu. Presa a jucat cu Sorin Gheorghe, Dan Mania, Dan Chiriac, Cristi Irimia, Laurentiu Muscalu, George Dumitru, Viorel Paizan, Florin Danciu, Dorin Tanasa, Petrica Butuc, Ciprian Fanaru, Daniel Belea si Florin Tudosa. A doua semifinala a opus cele doua echipe care emiteau pretentii la cistigarea turneului. Politia si Jandarmeria au oferit un meci echilibrat, decis in ultimul minut de joc. IJJ Vrancea s-a impus cu 3 - 2 si s-a calificat in marea finala. Finala mica a opus doua adversare traditionale, echipa presei si cea a politiei. Cele doua echipe s-au intilnit in decursul timpului de foarte multe ori, ultima data chiar in acest an, cind politia s-a impus cu 11 - 8. De aceasta data, presa a jucat aproape perfect si s-a impus cu 4 - 1, desi din lotul celor de la politie au facut parte multi jucatori care evolueaza in Liga a patra. Finala competitiei a revenit Jandarmeriei care a trecut cu 3 - 0 de formatia institutiilor deconcentrate. Directia pentru Sport si Prefectura Vrancea au oferit la final cupe si diploma primelor trei clasate. Echipa politiei a primit din partea organizatorilor trofeul "piciorul de lemn". Ieri dimineata a avut si turneul de tenis de masa la care au luat parte 10 sportivi. Competitia a fost cistigata de Eugen Atanasiu, urmat in clasamentul final de Dan Dobre si Cristi Irimia. (ZDV)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.