Sport

Rugbystii s-au calificat la faza finala in 7

Dan Chiriac
3 mai 2010 593 vizualizări
Echipele U 18 si U 19 au invins in partidele de ieri

Formatia de rugby in 7 a Liceului cu Program Sportiv Focsani va lua parte la faza finala a campionatului national, care va avea loc la Focsani. Calificarea focsanenilor a venit dupa cele cinci victorii obtinute la faza de zona de la Galati. Din lotul formatiei focsanene au facut parte Andrei Gaita, Alin Alexe, Vasilica Pascu, Marian Gorcioaia, Remus Citea, Ionut Toma, Rares Vlad, Alin Vlaicu si Andrei Florea. Profesorul lor, Viorel Ion, a dorit sa precizeze ca aceasta performanta nu ar fi fost posibila fara ajutorul profesoarei Vica Minca, inspectorul de educatie fizica si sport. Acesta vrea sa le multumeasca anticipat primarului si prefectului, care au promis ca se vor implica in organizarea fazei finale, care va avea loc pe stadionul "Tineretului". "Un eveniment de o asemenea anvergura nu are loc in fiecare an la Focsani si ar fi pacat sa nu-i fie acordat respectul cuvenit printr-o organizare foarte buna. în fond este in joc si prestigiul orasului, in conditiile in care la Focsani vor veni oameni de sport din toata tara", ne-a spus Viorel Ion. Echipele de juniori U17 si U18 de la LPS Focsani au jucat ieri noi partide in cadrul campionatelor nationale rezervate acestor categorii de virsta. Rugbystii focsaneni au intilnit pe CSS Birlad, pe stadionul "Tineretului". Partida de la U 18 a fost cistigata de focsaneni cu scorul de 27 -0, dupa ce la pauza scorul a fost 10 - 0. La U 17, oaspetii s-au impus cu 26 - 0, dupa 12-0 la pauza. Echipa de la U 19 a avut etapa de pauza, dar a obtinut cinci puncte dupa ce Gens Cluj s-a retras din campioant. Focsanenii s-au impus cu 5 - 0 la masa verde, dar au obtinut si punctul bonus pentru acest joc. "Daca vom cistiga acasa cu LPS Constanta si restanta cu Steaua ne vom asigura locul trei si vom avea un meci mai usor in semifinale", ne-a spus Viorel Ion. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 14 ore, 28 minute, 34 secunde
Daca mai iubesti sportul uita-te la acest video: http://www.youtube.com/watch?v=VKyim2Zz6t4
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.